reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Ja pomyślałam to samo i pól godziny temu wysłałam - nie odpisuje - może ją tną ?
A może ma taki nawał smsów, że nie nadąża z odpisywaniem.;-) Musimy się uzbroić w cierpliwość. Ja też się o nią martwię. Tyle dziewczyna już przeszła, więc teraz czas na tłuste lata.

Beti, nas położna uczyła, że w pozycji na czworakach i kołysać tyłkiem na boki. Tylko wtedy to dopiero psy będą na Ciebie dziwnie spoglądać. Będą myślały, że je prowokujesz.:szok:;-):-)

Karoli, ja też muszę się wziąć za porządki w szafkach. Trochę się tego nazbierało. Zaraz muszę po moje smoczysko iść do przedszkola, potem obiadek, choć pewnie głodny nie będzie, bo dziś mają christmas party, a potem się biorę za porządki.:tak:

reklama
Witam mamuśki :-)
Ja dzisiaj tylko na chwilkę, bo zaraz zmykam na zakupy ...
Ale się porobiło ... mamy pierwszą 'styczniową' parkę ;-)
Trzymam kciuki za Klarę, żeby wszystko było OK :-) Pewnie jak jutro zajrzę, to będzie kolejny dzieciaczek na liście :shocked2:

Gratuluję udanych wizyt !!! Pięknie te nasze maluszki rosną :tak:
Golanda, a co do Twojej lekarki, to Macy powiedziała już chyba wszystko ;-) Nie ma dziecka, któremu by wszystkie parametry wychodziły idealnie równo.

No i oczywiście powodzenia dla wszystkich, które wizyty mają jeszcze przed sobą !!!

Pasibrzuch, 100 lat !!!!!!!!!!!!!!!

Podejrzewam, że dużo z nas urodzi 31. 12, wtedy zaczyna się pełnia:happy: Właśnie przeglądam mój kalendarz księżycowy i tak mi się nasuneło:rofl2:

Właśnie ostatnio gdzieś przeczytałam, że najwięcej dzieci się rodzi w pełnię księżyca ... zajrzałam w kalendarz, a tu pełnia 31.12 :szok:
Taki termin mi wyszedł na USG w 13 tyg ... więc ponoć najbardziej trafny ... zobaczymy ;-)
Ale jak już mnie weźmie 31.12, to zaciskam nogi choćby do 00:01 :-) bo u nas dla pierwszych maluszków w roku miasto daje całkiem niezłą wyprawkę :-p

Miłego wieczorku !!!

Ja normalnie się sama z siebie śmieje bo nie biore żadnych tabletek od 3 dni a skurczy nie mam:laugh2:normalnie AGAGSM hehe ciekawe czy u mnie wszystko się niecofneło:rofl2:ale ja i tak pomoge z M;-)
No u mnie sie cofnęło wszystko i sobie chodzę, bo tylko cierpię na ból spojenia już zupełnie normalny - a inna sprawa, ze mi notorycznie nic sie nie chce, bo ja jestem leniwiec pospolity:-D więc u ciebie też całkliem możłiwe, że skurcze wyhamowane i szyjka sobie bezpiecznie wegetuje teraz juz bez wspomagaczy, bo w zasadzie samo leżenie dużo daje ;-)

A może ma taki nawał smsów, że nie nadąża z odpisywaniem.;-) Musimy się uzbroić w cierpliwość. Ja też się o nią martwię. Tyle dziewczyna już przeszła, więc teraz czas na tłuste lata.

Beti, nas położna uczyła, że w pozycji na czworakach i kołysać tyłkiem na boki. Tylko wtedy to dopiero psy będą na Ciebie dziwnie spoglądać. Będą myślały, że je prowokujesz.:szok:;-):-)

Karoli, ja też muszę się wziąć za porządki w szafkach. Trochę się tego nazbierało. Zaraz muszę po moje smoczysko iść do przedszkola, potem obiadek, choć pewnie głodny nie będzie, bo dziś mają christmas party, a potem się biorę za porządki.:tak:

o nieee....jeszcze tylkiem kolysac? to juz faktycznie moze dziwnie wygladac;-)

o nieee....jeszcze tylkiem kolysac? to juz faktycznie moze dziwnie wygladac;-)
Może i tak, ale ja tak w pierwszej ciąży robiłam. Teraz jakoś mała tego nie znosi chyba, bo zawsze mi brzuch twardnieje, bo takich wygibasach.:-(

Kaja, ja też smsa Klarze wysłałam. Niech dziewczyna wie, że o niej pamiętamy. Kurcze, tak się człowiek zżywa z tą całą społecznością bb, że później to prawie jak rodzinę traktuje. Ja myślę, że pierwszą wiadomość o narodzinach maleństwa wyślę nie do mojej mamy czy teściowej, ale do Was.:-):-D

Kaja, ja też smsa Klarze wysłałam. Niech dziewczyna wie, że o niej pamiętamy. Kurcze, tak się człowiek zżywa z tą całą społecznością bb, że później to prawie jak rodzinę traktuje. Ja myślę, że pierwszą wiadomość o narodzinach maleństwa wyślę nie do mojej mamy czy teściowej, ale do Was.:-):-D

Ja również napisałam do Klary jakieś 20 min. temu.Miejmy nadzieje że jest dzielna, pewnie jak będzie mogła to da znać.
Oj ja tez się już tak od Was uzależniłam że popieram Cię Macy w ostatnim zdaniu w 100%:-):tak::tak:

Może i tak, ale ja tak w pierwszej ciąży robiłam. Teraz jakoś mała tego nie znosi chyba, bo zawsze mi brzuch twardnieje, bo takich wygibasach.:-(

ale pomogło?
mi to twradnieje juz co chwila, nawet jak leze wiec to potrafi mi sie zrobic twardy jak kamien i czuje straszliwy ucisk...to moze nie musze cwiczyc;-) bo powiem szczerze ze wcale mi sie nie chce;-)

ps. dajcie Klarze spokojnie urodzic;-)

To na pewno jest z Klarą ok tylko nie wie z wrażenia jak odpisywać i komu :-D:-D

macy - my wierzymy, że nas poinformujesz najszybciej i ja też tak zrobie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry