P
Pająk
Gość
jejku... zjadłam 1,5 czekolady (białą i pół truflowej)...
chyba przesadziłam
chyba przesadziłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
jejku... zjadłam 1,5 czekolady (białą i pół truflowej)...
chyba przesadziłam
Mój też mi takie numery robi, zwłaszcza jak jestem zabiegananie chcę cię martwić ale ta lodówka chyba nie ma nic z tym wspólnego
ja mam odwrotny problem, magnezu nie mam zamiaru odstawiać, na czworakach też niekoniecznie narazieza to albo moje homeopatyczne leki dziają bardziej niż myslę albo mi się już w głowie przewraca.
dziś to się czuje jakby w ogole w ciązy nie była, brzuszek może stwardniał z 3-4 razy ale na ułamek sekundy, w ogole się lekko czuje.
za to mały tez coś spokojniejszy
jak nie urok to sraczka... zezarlam juz kilka pierników i czekolady troche, nawet się na M wsciekłam, żebym moze emocjami pobudzić (tu sie wielce nie wysilałam szybko poszło) a ten kopnął pare razy od niechcenia i cisza.
Leniwiec, straszyć mnie będzie...
od Klary nadal cisza - obstawiam, że zdobędzie ten brąz![]()
właśnie miałam wizualizacjęNo i sobie pomerdałam tyłkiem(wole jak M nie ma w domu bo wole żeby się nie pytał co ja robie no i jeszcze bym skusiła go)![]()
Ja juz jestem tak rozdrażniona, że wyć mi się chce... Mam dość wszystkiego, młoda daje tak w kośc że ręce mi opadają... I tak doszłam do wniosku, że tak na prawdę to regułą jest poznawanie ludzie wtedy kiedy ich potrzebujesz.... I jak to się mówi licz tylko na siebie...Nie wychodzę z domu, Janusz pojechał na zawody...myślał, że wróci... i co... i wypadałoby sie ubrać ubrać młodą i wyjść... bo przecież po co pomagać... A nerwy mam takie że głowa boli...
Oczywiście im bliżej wieczora tym brzuch bardziej boliNic tylko wziąć i się powiesić...]
]
ja obstawiam jednak lodówkęzgaga po czekoladzie? no coś ty! :-)
a ja zagniatam ciasto na pierniki.. zobaczymy czy wyjdzie
na obiad dziś pomidorowa-a co się będę wysilać. Z D mamy ciche dni to i na obiady dobre nie zasłużył..![]()
Ja juz jestem tak rozdrażniona, że wyć mi się chce... Mam dość wszystkiego, młoda daje tak w kośc że ręce mi opadają...
Kobiety czy my mozemy zrec wedzona makrele?bo mam ochote ,a nie wiem czy wolno![]()