Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-)
ALe już się biorę za czytanie bo się pogubiłam hehehe..
Juz po wizycie:-)Wyniki dobre nawet w simie lepsze od poprzednich choc uparta Hb trzyma sie na poziomie 11,1 tak jak 3 m-ce temu ale dobrze ze nie spada pozatym mam wiecej czerwonych krwinek:-)no i zewnętrzne ujście szyjki macicy mam otwarte na0,5cmlekarz powiedzial ze w tym tygodniu nie urodze ale co do przyszlego nie wiadomo zyczyli mi malenstwa pod choinkę
Pytałam o ZZo bo moj gin pracuje tez w tym szpitalu co bede rodzic i mowil ze oni sami proponuja zzo i jest bezpłatnetak wiec psychicznie nastawiam sie na porod jeszcze w grudniu ze moze byc:-):-):-)waga stoji w miejscu przez 3,5tygodnia nie przytyłam nic 10kg na +cały czas jest-to mnie tez cieszy bo łatwiej to pozniej zrzucic
![]()
Mnie czeka jutro.Witam się w czwartkowy mroźny poranek![]()
ja już wstanieta jestem - kubeczek kawy i pierniczki gotowe do spożycia także moge zająć się BB![]()

Właśnie w Dzien Dobry TVN o pierszeństwie kobiet w ciąży.... kiepsko wypada nasze społeczeństwo :-(
Ale ja już pisałam o moich doświadczeniach z wózkiem i niepełnosprawnym - więc brak reakcji na ciężarną też mnie nie dziwi.
Ciężki z nas naród :-tak:

Jestem jestem - doceniam swoje szczęście - tylko podobno apetet rośnie w miarę jedzeniaNajpierw sie modliłam o każdy tydzień, żeby przetrwac, a teraz to już sobie bajdurze kiedy najlepiej żeby wyszła heheh

Tak mi się pomyślało: Jak już jest rozwarcie to czy kąpiele są bezpieczne? Ja wiem, że dzidzioł jest w worku z płynem owodniowym ale czy woda z wanny z płynem do kąpieli wchodzi tam do środka (mam na myśli pochwę) czy raczej nie? A jeśli wchodzi to czy nie podrażnia?? Jeśli popisuję się totalną ignorancją teraz to wybaczcie.....
MIŁEGO DNIA BABECZKI!!!!!!!!!!!!!
Matko jakie prezenty drogie robicie. Ja jeszcze nic nie mam!!![]()

.Właśnie w Dzien Dobry TVN o pierszeństwie kobiet w ciąży.... kiepsko wypada nasze społeczeństwo :-(
Ale ja już pisałam o moich doświadczeniach z wózkiem i niepełnosprawnym - więc brak reakcji na ciężarną też mnie nie dziwi.
Ciężki z nas naród :-tak:

No ja tez niestety nic nie mam, szaleć w tym roku nie ma co bo będzie ważniejszy wydatek. My dopiero w niedzielę wybierzemy się na jakieś zakupy przedświąteczne bo M wróci jutro wieczorem z delegacji. Poza tym Brakuje nam jeszcze sporo wyprawki dla maluszka.Matko jakie prezenty drogie robicie. Ja jeszcze nic nie mam!!![]()