Witajcie stycznióweczki porannie.Ja juz dziś niespie bo synuś niepozwala a po drugie mecze sie znowu z biegunką

.
Od wczorajszej wizyty strasznie boli mnie spojenie łonowe kurcze az chodzić niemoge drepcze jak babuleńka

Dzwoniłam wczoraj do rodziców i otrzymałam wiadomość
2in1.
Pierwsza część bardzo radosna bo dowiedziałam sie ze moja siostra jest w 5 tc z drugim dzieciaczkiem. Ma juz 14 miesieczna Amelcie. Siorka 2 latka młodsza odemnie

Natomiast druga część wiadomości doprowadziła mnie prawie do łez niejest juz taka radosna ta nowina. Siostra jest w 5 tc ale ciąża ta jest zagrożona. Od paru dni leży w szpitalu robią badania bo co lekarz to inna diagnoza. Jeden ten co prowadził jej pierwsza ciąże twierdzi ze to tylko krwiak na macicy który zresztą sie wchłania i za 3 dni w takim tempie powinno go niebyć. No to by było dobre i dla niej i dla dzidziusia. A drugi lekarz upiera sie ze to mięśniaki macicy i to tak zaawansowane ze bedzie trzeba usuwać chirurgicznie. A jeśli do tego dojdzie bedą zmuszeniu usunąć także macice :-

szok::-

szok: Siostra jest załamana bo niewie co dalej z wynikami jeden ja pociesza drugi lekarz dołuje. Ale wierze ze ten pierwszy ma racje wkońcu dobry fachowiec jest z Poznania dojerzdza do swoich pacjentek po 70 km i 1 ciąże prowadził wzorowo mam nadzieję ze teraz tez tak bedzie.
Ankaaa ja mieszkam w Kristiansand i zamierzam tu rodzić mieszkamy juz tu 1,5 roku. A Ty skąd jesteś ?
Emejj witaj wśród styczniówek
Emilia011 a to Ci sie szwagier trafił. Tak sie wprosić na wigilię bo im sie niechcę przygotować bo maja 9 miesięczne dziecko??? No sorry . Niezauważył ze u Ciebie brzuch " pod nosem " bez obrazy proszę ;-) i Tobie tez ma prawo sie niechcieć szykować wigilii dla dodatkowych osób???
KlaraM trzymam kciukasy aby wszystko było ok . A skoro masz zaplanowane CC i nawet by sie okazało ze dziś to ten dzień to co odmówią Ci tego CC??? Myśle ze nie