Witajcie wieczornie!!
Wróciłam z zakupów zmęczona jak jasna cholera

Brzuch twardy i bardzo mnie pobolewa, ale tylko w jednym miejscu!! W maju 2005 miałam zabieg i mam bliznę na brzuchu i ta blizna tak mnie rwie, że brak słów... Już nie mogę się doczekać, aż przestanę się rozciągać

Paula ostatnio pisała, że sympatyczna pani w przychodni się czepiała paluszka bez obrączki....
A mojego męża dziś się jakaś uczepiła, bo miał obrączkę!!
Szliśmy po sklepie i ja mówię, żeby dał mi rączkę

Więc mi dał

A jakiś babsztyl go torebką trąciła i mówi, że nie ma wstydu!! Kto to widział mieć żonę, a w miejscu publicznym się ściskać z inną i to w ciąży!! (Ściskać się = dać rękę ?)Mama moja stanęła jak wryta, Sławek spojrzał na nią jak na idiotkę, a ta dalej swoje... Że matka stoi, nic nie powie, że bezczelni jesteśmy, że krzywdzimy biedną dziewczynę!! Normalnie darła się!! Ludzie szli, patrzyli jak na kosmitów, a ta dalej się na nas darła!! Cała aż czerwona była!! Mamę i Sławka zatkało, ale mnie na szczęście udało w końcu wydusić słowo z ust

Powiedziałam jej,
żeby znalazła żonę mojego męża i jej powiedziała, bo biedna pewnie nie wie co jej mąż wyrabia!! Nie zgadniecie co zrobiła!! Rzuciła się na Sławka tylną kieszeń i portfel chciała wyciągnąć, bo tam na pewno jest adres jego i jego żony!! Zachowanie babki było poniżej jakiegokolwiek poziomu!! W końcu do akcji wkroczyło dwóch ochroniarzy

wyprowadzili panią

a jak ją wyprowadzali, to ta krzyczała,że 'Zobaczysz sku....lu twoja żona sie dowie i po rozwodzie wszystko ci zabierze'
Później chodziliśmy i ludzie dalej na nas patrzyli jak na ufoludki!!
Co za ludzie mieszkają na tym świecie...?!

Idę ponadrabiać forum

Ciekawe co o wizytach dzisiejszych pisałyście