reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Macy Labamba Tysiolek Roxeen Morka Dziękuję, przekażę jak wróci, bo z radości poszedł z dzieckiem na sanki:laugh2::laugh2:
No a prezencik dla żonki będzie obowiazkowy, zwłaszcza, że schudnie:shocked2::cool2:

reklama
Eee...czytam,chce odpisywac i zanim cokolwiek stworze to sie deaktualizuja mi posty;-)

A my siedzimy i myslimy....spuchly mi nogi jak banie,tak bola,ze chodzic nie moge i wysypke mam na nogach,brzuchu i rekach...wszystko mnie swedzi kurza twarz nooo...Moja polozna poza zasiegiem i nie wiemy co robic..przecie do szpitala nie pojade ze swedzeniem...A moze sie umyc hihihi po prostu ;-):-D:-D

Poczekam,pomysle...ponoc myslenie nie boli....:-p
I sie pochwale jeszcze,ze naprodukowalysmy dzis z tesciowa galaretek z kurczakiem i warzywami....:-)

Roxeen mnie tez co dzien sie leje z nocha i z dziasel tez...Juz sie przyzwyczailam;-)

No mój dzwonił będzie dyplomowany - podwyżka od stycznia:rofl2::laugh2:
Gratulacje!! Pamiętam ten teczkowy czas... teraz się pozmieniało wiele. Właśnie porządkując pokoj dla Tymka na kilka teczek się natknęłam i z sentymentu do tej roboty żal mi ich wywalic :-D

Co do zupki rybnej, to moja mamusia zawsze robi na Święta z grzankami z bułeczki, mniam:-p
Moja krew - tak, tak... z grzankami to my rodaczki :-D

:eek: żąrtujesz ??? :rofl2::rofl2::rofl2:

ah Kaja_10 wybacz!!! to naprawde nie złośliwość - tak jakoś z Macy podłapałysmy ten sam żart no ... :sorry:
a no i fakt nie moge pogryźć mojego gina bo kto bedzie przy porodzie :tak::tak:

WOW!!! Gratuluje - dla mnie wizja nauczyciela dyplomowanego jest na chwile obecną jak bajka!!! Coś tak odległego ...
oki dziewczynki ide sobie 'fryzurke' umyć i ułożyć do Gina
3majcie kciukasy :rofl2:
Wybaczam, wcale się nie gniewam mandarynkowa pani :-D
Czesz się i myj... do swego gina cobyś pieknie wyglądała i melduj potem.
Gryźć go nie wolno - o nie...

A na nauczyciela dyplomowaneg masz czas... kto wie... to się jeszcze może 10 razy zmienić ;-)

Labamba no bez sensu ale przeciez wiesz ze gdzie konczy sie logika zaczyna sie Irlandia:-D:-D
Zupa mi sie ugotowala i nie moge przestac jej jesc, juz chyba 4-ta miseczka poszla:no:
Mojemu psu sie na czulosci zebralo, gdzie sie nie rusze to idzie za mna i sie na stopach kladzie a maly dostal czkawki wlasnie, chyba po tej ogorkowej:-)
Teraz ide sie za sprzatanie dalej brac bo czekam i czekam i nie chce sie samo posprzatac:zawstydzona/y:

yol_a gratulacje dla meza:-)

dziewczyny obejrzałam Brzydulę i tam w barku takie sliczne pączki mieli!!!ale mi ślinka pociekła a w domu nie mam nic słodkiego, tyłka do sklepu nie ruszę bo wygrzewam ucho pod kołderką a M nie ma...chyba zjem kakao na sucho;-)

Frytki zmarchwi??hmm dajcie przepis, uwielbiam frytki i marchewkę-może by to połączyć?;-)

a moj M dzis pojechal z rana (5.00) do poznania i bydgoszczy i teraz niecierpliwie czekam aż wróci. jeszcze spryskiwacz mu sie popsul w samochodzie, zajehcał chwilke po 17.00 w bydgoszczy do warsztatu a wspaniały Pan powiedzial ze ma go w d...i nie przyjmie bo warsztat czynny do 17.00. i teraz biedaczek jedzie 60km na godzinę wiec nie wiem na którą dojedzie..;(
dziewczyny nie mówcie juz nic o manadrynkach bo ja sie na nie uczuliłam ostatnio i mam zakaz!!!a język mi do d...ucieka;-)

Morka nie denerwuj sie...faceci tego nigdy nie zrozumieją...oni tez sie napewno denerwują...powiem wam dla rozweselenia jak zareagowal facet mojej mamy jak zaczeła rodzić mojego brata...no więc mama mówi"wody mi odeszły,rodzę" a on na to: " o boże !!!i co ja teraz zrobię;-) " jakby to on szedł rodzić;-)

jola.24 dzięki, trochę się denerwowałam;-)
paula nie martw się będzie kiedyś w końcu lepiej z kasą, my jak Tomek się miał urodzić to też kiepsko przędliśmy, i jak musiałam kupować mleko na receptę 5 lat temu za 20 złotych puszkę- wystarczała na 2- 3 dni to byłam złamana. Dalej brak tej cholernej kasy, ale nie ona njaważniejsza, choć bez niej do d.....
Beti Gosia, ja też to widziałam, a serial oglądam od 3 tygodni bo ciągle o nim mówicie:-p

edit Kaja nie wyrzucaj teczek, ja swoje też trzymam, ale się szybko nie awansuję teraz:)

reklama
;-) tak mi smaka narobili ze jem wlasnie kakao na sucho;-) calkiem niezłe:-D
ja wyskrobałam kubek po jogurcie :cool::-D

teraz mi się frytek zachciało tylko nie mam wymienionego oleju w frytkownicy ale mam ziemniaki kusi mnie by zrobić panierowane w bułce tartej :zawstydzona/y:

śledzia jakiegoś bym też zjadała :shocked2: albo najlepiej słonego matjasa :shocked2:

i makaron z sosem serowo śmietanowo szpinakowym

lepiej dalej nie wymieniam :no::no::no:

Yol_a ja też oglądam rzadko jak już w sobotę wszystkie odcinki z tygodnia podpatruję

Do góry