Pasibrzuch
Fanka BB :)
Zmykam drogie Mamusie, dostałam od M na urodzinki masażer do stóp i idę się relaksować :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Pizze sobie zamówię jak zgłodnieję... :-( Arcydzieła:-)
Ja bym powiedziała, że to właśnie teraz jest moda zakazy a nie 20 lat wstecz;-) Fajnie, że tak trafiłaś:-)
Wariatka z Ciebie, co do gołębi to też ich nie cierpię. a Polcia na pewno ma się dobrze i nie straszne jej żadne toxo
Ja również jutro idę do fryzjera i na pedicure:-)

A bez niego to ani rusz, bo jak ja się zacznę negliżować przed aparatem.... to.... sama nie wiem co, ale w sumie obcy facet fotograf to raz, islamski kraj to dwa (tutaj inaczej patrzy się na takie sprawy więc nie chcę, żeby sobie fotograf coś pomyślał tzn pomylił moje intencje...) , a trzy to mężola też bym chciała na zdjęciu mieć... 

;-)Tysiolek, uwielbiam czytać Twoje posty. Masz niemiłosierne poczucie humoru.:-)Jeśli chodzi o kolor oczu, to u nas nie ma problemu - mąż ma prawie czarne, a ja ciężko do określenia zielono-niebieskie. Cokolwiek by nie było, nie będzie podejrzane. Mój synek odziedziczył kolor po mężu i się napatrzeć nie mogę.
Sól, pieprz, cukier i herbata.![]()

;-)
;-)
a jeszcze plus bo tuńczyk nie ma tyle ości !!! 
Kawa jako 13:-)

nadrobiłam wszystko i jestem na bierząco
Wiecie co... oglądam tv przez internet ta akurat sie nazywa polskiLondyn.net i spiewaja kolędy teraz akurat Christmas time i rycze jak głupia. A co to bedzie w wigilie dopieroTak mi smutno jakoś
![]()
Tak tak ten tytuł co podałam to nie tytuł to spiewa Cliff Richard Mistleote by Wine

Bo ja dostalam wczoraj i musze notowac za kazdym razem jak kopniaka dostane
dziwne nie?hmmm nie będzie podejrzane mówisz... ale że co nie ma być podejrzane? czy Ty masz coś na sumieniu o czym Twój M nie wie a powinien i może się dowiedzieć po kolorze oczu...;-)
a swoja drogą takie czarne , ciemne oczka są poprostu piękne ! takie głębokie spojrzenie ! więc zazdroszcze Męża z takimi oczkami i synka też![]()
Jak będe następnym razem szukała (kolejnego) Męża to na pewno z ciemnymi oczami :-);-)
Pumpkin zamówisz sobie najwyżej pizze z tuńczykiem albo z owocami morza - to prawie jak świąteczny karpik ;-)a jeszcze plus bo tuńczyk nie ma tyle ości !!!

Co by tu sobie zjesc? Jeszcze obiadu nie jadlam i chyba juz nie zjem, bo nie mam ochoty
Wole zapychac sie "lepszymi" rzeczami
ze to jest jakos ze soba powiazane
Ale dzieki za info :-) I bron Boze nie chce cesarki, ale jak bedzie trzeba to trudno. Sama jednak bym sie nie dopraszala i mam nadzieje, ze wszystko ok
A co do tesciowej, to zdrada raczej nie wchodzila w rachube ;-) to chyba ostatnia rzecz o jaka bym ja podejrzewala
. Ale z ciekawosci troche sprobuje sie dyskretnie dowiedziec, czy ktos z rodzinki mial piwne