reklama
G
gość 574
Gość
Macy ja tu mam podejrzenie co do ciebie, że ty po prostu chcesz mi złoto przed nosem zgarnąć i od 1 stycznia chcesz w zawodach wystartować, któa pierwsza...Mnie też czyści, od tygodnia. I ciągle sobie wkręcam, że może to oznaki zbliżającego się porodu. A tu... guzik!;-)
No dobra, już trzeciej się śni, że urodziłam. To chyba jakiś znak, co?:-) Poproszę dziś męża, żeby małą nakłonił do wyjścia. Może się uda. Na razie względna cisza. Mam jakieś skurczyki, ale ja je mam codziennie, więc już się przestałam przejmować.

Roxeen: wpadaj do mnie - cała komoda z przewijakiem do skręcenia - mąz wraca wieczorem to przywiezie ci z wdzięczności nawet trzy siaty mandarynek - co dwie dla ciebie będa i jedna dla mnie hehe
Kaja: no jak pięknie - ktos ci szlaki przetrze w szpitalu. Dzięki za wit. K - zaraz poczytam, jak wyprasuje koszule mężowi- bo na razie co koszule wyprasuje to zerkam w laptopa i tu pisze:-)
Sylwia spojenie - miewam dni, że na czworaka z łóżka wstaję, bo inaczej nie dam rady, ale pocieszam się, że tak ma być i kurde ból mnie nie pokona i wstaję z jękiem
Kobity nie wiem czy to spojenie mnie tak na...... czy malenstwo ma tak główke nisko,ale zejscie z łózka to masakra ,a przewrócenie z boku na bok to szokból jakby mi ktos porzadnego kopa miedzy kulosy zasadził
czasem mnie spojenie bolało ale nie tak
dobra pomarudziłam to teraz spróbuje sie stoczyc z kanapy i czworakach dotrzec do kuchni co obiad zrobic![]()

P
patrysia*
Gość
hehe jakbym siebie widziała z tym spojeniem raz jest gorzej raz jest lepiej
Kobity nie wiem czy to spojenie mnie tak na...... czy malenstwo ma tak główke nisko,ale zejscie z łózka to masakra ,a przewrócenie z boku na bok to szokból jakby mi ktos porzadnego kopa miedzy kulosy zasadził
czasem mnie spojenie bolało ale nie tak
dobra pomarudziłam to teraz spróbuje sie stoczyc z kanapy i czworakach dotrzec do kuchni co obiad zrobic
Patrysia mam nadzieje,ze mój lekarz mi powie w poniedziałek ,ze jeszcze nie rodze i9 wytrzymamy razem![]()

sylwia100
Fanka BB :)
Patrysiu w poniedziałek sie dowiem dopiero ,ale cos czuje ,ze tez nie bedzie olbrzym w 31 tygodniu wazył 1640hehe jakbym siebie widziała z tym spojeniem raz jest gorzej raz jest lepiejps.no ja myśle że mnie niezostawisz i poczekasz na mnie
ale co jest najwazniejsze że mamy ten 36 tc skończony co już jest duuuzo lepiej gdyby jednak teraz chwycił poród
a powiedz ile twój synuś waży bo mój to kruszynek się szykuje:-)

A ile wazył Dominis przy urodzeniu?
P
patrysia*
Gość
to fajnie ważył synek bo mój w 31 tc dokładnie 1407g;-)a Dominiś 3640 i 56 cm z tym że urodziłam go po terminie i może dlategoPatrysiu w poniedziałek sie dowiem dopiero ,ale cos czuje ,ze tez nie bedzie olbrzym w 31 tygodniu wazył 1640
A ile wazył Dominis przy urodzeniu?

LauLau
Oooo, czyżby się nam kolejny maluszek na świat wybierał :-)
Asiax, powodzenia !!!
Patrysia, no to oficjalnie gratuluję donoszonego maluszka !!! super się czyta takie pozytywne relacje z wizyt :-) A co do porodu, to będziesz próbowała SN, czy masz mieć CC ze względu na poprzednią ???
Minnie, cieszę się, że u Twojego maluszka też wszystko OK
Sylwia, moje spojenie boli, jakbym na ramę roweru spadła
A na rowerze chyba od czerwca nie jeździłam ... nasila się po dłuższym chodzeniu i daje popalić głównie w nocy :-(
Kaja, gratulacje dla koleżanki :-) no i oczywiście trzymam kciuki za losowanie tygodnia ;-)
Asiax, powodzenia !!!
Patrysia, no to oficjalnie gratuluję donoszonego maluszka !!! super się czyta takie pozytywne relacje z wizyt :-) A co do porodu, to będziesz próbowała SN, czy masz mieć CC ze względu na poprzednią ???

Sylwia, moje spojenie boli, jakbym na ramę roweru spadła

Kaja, gratulacje dla koleżanki :-) no i oczywiście trzymam kciuki za losowanie tygodnia ;-)
sylwia100
Dzisiaj w nocy myslałam ,ze bede płakac z bóluOooo, czyżby się nam kolejny maluszek na świat wybierał :-)
Asiax, powodzenia !!!
Sylwia, moje spojenie boli, jakbym na ramę roweru spadłaA na rowerze chyba od czerwca nie jeździłam ... nasila się po dłuższym chodzeniu i daje popalić głównie w nocy :-(

Karoli4
A ja dzis na obiadek zjdladma sobie tortellini z mieskiem z maselkiem i posypane parmezanem. Pychotka.:-)
oczywicie nie robilam ich sama
tylko kupilam gotowe.
Black dzieki za odpowiedz:-) To az tak duzo odchodzi przy porodzie?
Ja bym chciala, zeby mi chociaz waga 61 kg zostala po urodzeniu, teraz mam 66,5 kg i 11,5 kg na plus.
BUNT i bardzo dobrze mu tak.
Patrysia ciesze sie, ze po wizycie wszystko w dobrze. Ale nie rodz jeszcze, podtucz synka.
Co wit. K w Italii to musze sie zainteresowac jak to jest.
oczywicie nie robilam ich sama

Black dzieki za odpowiedz:-) To az tak duzo odchodzi przy porodzie?

Ja bym chciala, zeby mi chociaz waga 61 kg zostala po urodzeniu, teraz mam 66,5 kg i 11,5 kg na plus.
Witajcie laseczki
mój chłop ma znowu okres
ale zaraz zmykam na umówioną wizyte u fryzjera, a on niech się burmuszy
a święta niech sobie sam szykuje, jak nic nie można z nim uzgodnić i dogadać się![]()
poza tym poprosiłam go żeby kupił mikser (bo pare dni temu mi się popsuł, zresztą swoje już wysłużył) Wybrałam jaki chce. Wychodsząc z pracy on musi tylko przejść przez ulice i już jest w tym sklepie,a ja musze jechać przez całe miasto. A on.... po co ci mikser, nie będe nigdzie chodził, wrr... to ciasta też nie będzie miał na święta, bo ja ręcznie nie mam zamiaru wszystkiego ucierać![]()
BUNT i bardzo dobrze mu tak.
Patrysia ciesze sie, ze po wizycie wszystko w dobrze. Ale nie rodz jeszcze, podtucz synka.
Co wit. K w Italii to musze sie zainteresowac jak to jest.
reklama
Kaja_10
szukałam i mam ;-)
pod koniec strony jest mój post ze skanami
https://www.babyboom.pl/forum/styczen-2010r-f295/styczniowki-2010-a-26295/index1621.html
Tak, czytałam twoj skan a teraz jeszcze dorzucę to - dużo informacji dla dociekliwych ;-)
Prawda2 :: Zobacz temat - Witamina K - kontrowersje