reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Mnie też czyści, od tygodnia. I ciągle sobie wkręcam, że może to oznaki zbliżającego się porodu. A tu... guzik!;-)
No dobra, już trzeciej się śni, że urodziłam. To chyba jakiś znak, co?:-) Poproszę dziś męża, żeby małą nakłonił do wyjścia. Może się uda. Na razie względna cisza. Mam jakieś skurczyki, ale ja je mam codziennie, więc już się przestałam przejmować.
Macy ja tu mam podejrzenie co do ciebie, że ty po prostu chcesz mi złoto przed nosem zgarnąć i od 1 stycznia chcesz w zawodach wystartować, któa pierwsza...:-p

Roxeen: wpadaj do mnie - cała komoda z przewijakiem do skręcenia - mąz wraca wieczorem to przywiezie ci z wdzięczności nawet trzy siaty mandarynek - co dwie dla ciebie będa i jedna dla mnie hehe

Kaja: no jak pięknie - ktos ci szlaki przetrze w szpitalu. Dzięki za wit. K - zaraz poczytam, jak wyprasuje koszule mężowi- bo na razie co koszule wyprasuje to zerkam w laptopa i tu pisze:-)

:tak:
Kobity nie wiem czy to spojenie mnie tak na...... czy malenstwo ma tak główke nisko,ale zejscie z łózka to masakra ,a przewrócenie z boku na bok to szok:szok:ból jakby mi ktos porzadnego kopa miedzy kulosy zasadził:szok:czasem mnie spojenie bolało ale nie tak:no:
dobra pomarudziłam to teraz spróbuje sie stoczyc z kanapy i czworakach dotrzec do kuchni co obiad zrobic:sorry:
Sylwia spojenie - miewam dni, że na czworaka z łóżka wstaję, bo inaczej nie dam rady, ale pocieszam się, że tak ma być i kurde ból mnie nie pokona i wstaję z jękiem:-D

:tak:
Kobity nie wiem czy to spojenie mnie tak na...... czy malenstwo ma tak główke nisko,ale zejscie z łózka to masakra ,a przewrócenie z boku na bok to szok:szok:ból jakby mi ktos porzadnego kopa miedzy kulosy zasadził:szok:czasem mnie spojenie bolało ale nie tak:no:
dobra pomarudziłam to teraz spróbuje sie stoczyc z kanapy i czworakach dotrzec do kuchni co obiad zrobic:sorry:

Patrysia mam nadzieje,ze mój lekarz mi powie w poniedziałek ,ze jeszcze nie rodze i9 wytrzymamy razem:tak:
hehe jakbym siebie widziała z tym spojeniem raz jest gorzej raz jest lepiej:rofl2:ps.no ja myśle że mnie niezostawisz i poczekasz na mnie:-Dale co jest najwazniejsze że mamy ten 36 tc skończony co już jest duuuzo lepiej gdyby jednak teraz chwycił poród:tak:a powiedz ile twój synuś waży bo mój to kruszynek się szykuje:-)

hehe jakbym siebie widziała z tym spojeniem raz jest gorzej raz jest lepiej:rofl2:ps.no ja myśle że mnie niezostawisz i poczekasz na mnie:-Dale co jest najwazniejsze że mamy ten 36 tc skończony co już jest duuuzo lepiej gdyby jednak teraz chwycił poród:tak:a powiedz ile twój synuś waży bo mój to kruszynek się szykuje:-)
Patrysiu w poniedziałek sie dowiem dopiero ,ale cos czuje ,ze tez nie bedzie olbrzym w 31 tygodniu wazył 1640:tak:
A ile wazył Dominis przy urodzeniu?

Oooo, czyżby się nam kolejny maluszek na świat wybierał :-)
Asiax, powodzenia !!!

Patrysia, no to oficjalnie gratuluję donoszonego maluszka !!! super się czyta takie pozytywne relacje z wizyt :-) A co do porodu, to będziesz próbowała SN, czy masz mieć CC ze względu na poprzednią ???

Minnie, cieszę się, że u Twojego maluszka też wszystko OK :tak:

Sylwia, moje spojenie boli, jakbym na ramę roweru spadła :eek: A na rowerze chyba od czerwca nie jeździłam ... nasila się po dłuższym chodzeniu i daje popalić głównie w nocy :-(

Kaja, gratulacje dla koleżanki :-) no i oczywiście trzymam kciuki za losowanie tygodnia ;-)

Oooo, czyżby się nam kolejny maluszek na świat wybierał :-)
Asiax, powodzenia !!!

Patrysia, no to oficjalnie gratuluję donoszonego maluszka !!! super się czyta takie pozytywne relacje z wizyt :-) A co do porodu, to będziesz próbowała SN, czy masz mieć CC ze względu na poprzednią ???

Minnie, cieszę się, że u Twojego maluszka też wszystko OK :tak:

Sylwia, moje spojenie boli, jakbym na ramę roweru spadła :eek: A na rowerze chyba od czerwca nie jeździłam ... nasila się po dłuższym chodzeniu i daje popalić głównie w nocy :-(

Kaja, gratulacje dla koleżanki :-) no i oczywiście trzymam kciuki za losowanie tygodnia ;-)
Dzisiaj w nocy myslałam ,ze bede płakac z bólu:zawstydzona/y:i mówie do chlopa ze mnie tak krok boli ze sie nie moge przewrócic z boku na bok ,a on do mnie -to po co sie przewracasz:wściekła/y:no niech spróbuje wylezec na plecach cał\a noc w 9 miesiacu ciazy:sorry:

A ja dzis na obiadek zjdladma sobie tortellini z mieskiem z maselkiem i posypane parmezanem. Pychotka.:-)
oczywicie nie robilam ich sama :cool2: tylko kupilam gotowe.

Black dzieki za odpowiedz:-) To az tak duzo odchodzi przy porodzie? :szok:
Ja bym chciala, zeby mi chociaz waga 61 kg zostala po urodzeniu, teraz mam 66,5 kg i 11,5 kg na plus.

Witajcie laseczki:-D

mój chłop ma znowu okres:no::rofl2:
ale zaraz zmykam na umówioną wizyte u fryzjera, a on niech się burmuszy:-p
a święta niech sobie sam szykuje, jak nic nie można z nim uzgodnić i dogadać się:-p:-D
poza tym poprosiłam go żeby kupił mikser (bo pare dni temu mi się popsuł, zresztą swoje już wysłużył) Wybrałam jaki chce. Wychodsząc z pracy on musi tylko przejść przez ulice i już jest w tym sklepie,a ja musze jechać przez całe miasto. A on.... po co ci mikser, nie będe nigdzie chodził, wrr... to ciasta też nie będzie miał na święta, bo ja ręcznie nie mam zamiaru wszystkiego ucierać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

BUNT i bardzo dobrze mu tak.

Patrysia ciesze sie, ze po wizycie wszystko w dobrze. Ale nie rodz jeszcze, podtucz synka.

Co wit. K w Italii to musze sie zainteresowac jak to jest.

reklama
Do góry