Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aaaa jeszcze w nocy mi się urodziło jedno pytanie w zasadzie głównie do Agbar i Anetrix: jak u was z witaminą K po urodzeniu? Podają od razu w zastrzyku czy nie? Kaja: i co ty z tym fantem robisz?
Tutaj sobie czytałam i teraz myślę nad tym: Witamina K dla noworodka - Noworodek - artykuł
QUOTE]
Podaja za zgoda rodzicow doustnie.Pierwsze szczepienia w 3 mz.:-)
Nadrabiam,nie nadazam,gubie sie..jestescie potwory![]()

Przejrzałaś nas, Kochana.;-)Macy - ja was widzę wszystkie jak w tę pełnie w sylwester lecicie do szpitali i potem o 24.00 jak korki od szampana będą strzelać i petardy w niebo pójdą to wiele z was będzie ostatnie parcie o krzyk wydawać i maluchy pokolei bedą na świecie. :-)
Są miasta co pereminują takie pierwsze dzieci w roku i ja sądze, że wy forumowe medale macie za nic. Wam na nagrodach zależy od władz miasta![]()
Tylko muszę wypytać, czy tu w Londynie jakaś nagroda specjalna się należy. Może audiencja u królowej.
A tak poważnie, to chyba już wolałabym urodzić w tym roku. Jak czuję te małe stopki, co mi się w bok wpychają, to mam już je ochotę całować.:-)Ja na lewym czuję już jakieś mrowienie, jak się tylko położę. Na wznak nie leżę w ogóle, bo jest mi za ciężko. Więc albo jeden boczek, albo drugi. A teraz to już w ogóle masakra, bo mam katar i najchętniej to bym na głowie spała, żeby katar zleciał szybciej.Macy ja się właśnie codziennie na plecach budzę, najwygodniej mi tak, staram sie spac na lewym boku ale juz niedlugo odlezyny bede miala![]()
No kurcze ja bym nie pogardziła, ale w stolicy to same sknery, więc to baaardzo wątpliwe,alelicze na ciebie, że jak ten milion wylosujesz to nam tu złoty medal ufundujeszJa też nie wyobrażam sobie spać na plecach - lewy lub prawy bok. Lepiej lewy bo lepiej łożysko dokrwione czy jakoś tak to już działka anetrix ;-)
Macy - ja was widzę wszystkie jak w tę pełnie w sylwester lecicie do szpitali i potem o 24.00 jak korki od szampana będą strzelać i petardy w niebo pójdą to wiele z was będzie ostatnie parcie o krzyk wydawać i maluchy pokolei bedą na świecie. :-)
Są miasta co pereminują takie pierwsze dzieci w roku i ja sądze, że wy forumowe medale macie za nic. Wam na nagrodach zależy od władz miasta![]()

kurde trafiłam kulą w płot!!!
wybaczysz ??

Dażka ale ten pierwszy felerny szpital do którego trafiłaś to chyba nie ten do którego się teraz wybieramy?![]()

chcesz znać prawdę?
zrobiłam wywiad, jest OK, personel totalnie wymieniony