Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

o jak cudnie, dzis rano mój mąż zapytał mnie czy my musimy mieć kominek w domu. Odpowiedzialam ze koniecznie i przy takim kominku z winem bedziemy sobie siedziecJa chyba nie mam wyjścia tylko wygrać ten milion bo widzę, że tu kolejka chętnych
Póki co pamiętałam, że emilci zimno i nie może się rozgrzać więc postanowiłam rozpalić w kominku. Wszystkie zapraszam bo to zawsze milej, no nie wiem tylko co z Pumpkin bo ona ma +20 i jeszcze przy kominku usiąść .. :-) ale to takie symboliczne światełko więc koniecznie siadaj.
Uwielbiam ten klimat - śnieg za oknem i w kominku napalone. Plus skoki właśnie oglądam to już zimna na całego - tylko choinka jeszcze za oknem śniegiem przykryta - ale jeszcze kilka dni i w domku zagości.
![]()
super, uznał ze to jest dobry argument:-)
przestań hahahhahhahaa. Moja znajoma w tym roku bliźnięta urodziła przez cc, i bardzo sobie chwali ;-) moja siostra dwa lata temu, i moja kuzynka trzy, i wszystkie bardzo dobrze się wypowiadają, tylko ta lewatywa i szycie krocza się nie zmieniło :-( a tego się najbardziej boję. Bo zzo jest za friko ;-) ale wszystko pozostałe już nie
aaaa.....no i poród rodzinny gratis ;-) ale to Ciebie nie dotyczy.Ciekawe co z Asiax![]()