• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Ja chyba nie mam wyjścia tylko wygrać ten milion bo widzę, że tu kolejka chętnych :-D
Póki co pamiętałam, że emilci zimno i nie może się rozgrzać więc postanowiłam rozpalić w kominku. Wszystkie zapraszam bo to zawsze milej, no nie wiem tylko co z Pumpkin bo ona ma +20 i jeszcze przy kominku usiąść .. :-) ale to takie symboliczne światełko więc koniecznie siadaj.

Uwielbiam ten klimat - śnieg za oknem i w kominku napalone. Plus skoki właśnie oglądam to już zimna na całego - tylko choinka jeszcze za oknem śniegiem przykryta - ale jeszcze kilka dni i w domku zagości.

Ja chyba nie mam wyjścia tylko wygrać ten milion bo widzę, że tu kolejka chętnych :-D
Póki co pamiętałam, że emilci zimno i nie może się rozgrzać więc postanowiłam rozpalić w kominku. Wszystkie zapraszam bo to zawsze milej, no nie wiem tylko co z Pumpkin bo ona ma +20 i jeszcze przy kominku usiąść .. :-) ale to takie symboliczne światełko więc koniecznie siadaj.

Uwielbiam ten klimat - śnieg za oknem i w kominku napalone. Plus skoki właśnie oglądam to już zimna na całego - tylko choinka jeszcze za oknem śniegiem przykryta - ale jeszcze kilka dni i w domku zagości.

o jak cudnie, dzis rano mój mąż zapytał mnie czy my musimy mieć kominek w domu. Odpowiedzialam ze koniecznie i przy takim kominku z winem bedziemy sobie siedziec :tak: super, uznał ze to jest dobry argument:-)

morka, :-D :-D :-D przestań hahahhahhahaa. Moja znajoma w tym roku bliźnięta urodziła przez cc, i bardzo sobie chwali ;-) moja siostra dwa lata temu, i moja kuzynka trzy, i wszystkie bardzo dobrze się wypowiadają, tylko ta lewatywa i szycie krocza się nie zmieniło :-( a tego się najbardziej boję. Bo zzo jest za friko ;-) ale wszystko pozostałe już nie :-D aaaa.....no i poród rodzinny gratis ;-) ale to Ciebie nie dotyczy.

kaja, rewelacja taki kominek w domku ;-) zazdroszczę

Kaja, ale nastrój zrobiłaś...

Cudownie byłby usiąść przy tym kominku... Pewnie cieplutko tam :tak:

Ja co chwila wchodzę i sprawdzam wieści od AsiaX! :tak:
Ciekawe czy to poród czy nerwy spowodowane tymi 6 nieszczęściami??!! :tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry