F
Fiołek2010
Gość
Ja tak samo - więc czytam co z tym fantem się robi: , Witamina K dla noworodka - Noworodek - artykuł
A le ja to sceptyczna jestem czy to takie potrzebne, więc pytam dziewczyn czy za granicą podają, bo u nas w PL to wszystko ładują w dzieci co się da - szczepionki, witaminy, itp.
Anetrix: jesteś niezastąpiona z tą swoja wiedzą!!!
Aga dokladnie-u nas ładuja wszystko co mozliwe. dlatego ja juz tez glupia jestem...w sumei to witamina to nie powinna zaszkodzić...ale na medycynie sie nie znam wiec wolę podpytać;-)
trzeba płacic za swoją głupotę - ale... jeszcze może w losowaniu tygodnia mam szanse
więc zyjmy nadzieją :-)

az brzuszek boli jak ide do toalety niewiem od czego nic takiego nie jadlam a ostatnio coraz czesciej tak mam

Juz faceci ogrzewania nie umieli zrobic i sie pakowali, ja załamana, ale jednego natchneło i sie udało

Schodziłam po schodach dzierżąc w obu rękach laptopa, a poręczy już nie miałam czym chwycić, pech chciał, że się potknęłam i spadłam z prawie ostatniego schodka na parter domu i to centralnie na brzuch:-( Od razu ruszyliśmy na dyżur, na szczęście z Młodą wszystko w porządku, ale ja mam się totalnie oszczędzać, bo wyszło na jaw, że szyjki to ja już nie mam, wszystko idealnie przygotowane do porodu i w każdej chwili akcja może się zacząć:-( Byle tylko do stycznia wytrzymać
Takiego cykora jak wczoraj to dawno już nie miałam i wystarczy mi wrażeń już chyba do końca życia