LauLau
Fanka BB :)
Witam po świętach stycznióweczki :-)
Też nie zaglądałam kilka dni, a tu się worek z prezentami nieźle rozwiązał :-):-):-) SUPER !!!
My w sobotę też zaliczyliśmy szpital ... po 14 godz. regularnych skurczy co 10 min pojechaliśmy sprawdzić, co jest grane ...
ale rozwarcie tylko na opuszek, więc pozwolili nam wracać do domku i kazali czekać
niedziela już spokojniejsza ... skurcze w dzień były nieregularne, za to wieczorkiem zaczęły się mocniejsze i co 7 min ... i rano znowu przeszły
zastanawiam się, jak długo jeszcze mała sobie będzie takie jaja z nas robić, łobuz jeden ;-)
agagsm, ania98765, trzymam kciuki !!!
anetrix, malutka jest śliczna !!!
Kubiaczka, dbaj o siebie ;-)Nam też się marzy piesek, ale mieszkanko trochę za małe ... ale jak kiedyś będziemy się decydować, to też albo na beagla albo na labradora ... albo na obydwa, bo nie wiem, czy będziemy potrafili wybrać ;-)
Kacha_wawa, wszystkiego naaaaaaajlepszego !!!!!!!!!!!
Też nie zaglądałam kilka dni, a tu się worek z prezentami nieźle rozwiązał :-):-):-) SUPER !!!
My w sobotę też zaliczyliśmy szpital ... po 14 godz. regularnych skurczy co 10 min pojechaliśmy sprawdzić, co jest grane ...
ale rozwarcie tylko na opuszek, więc pozwolili nam wracać do domku i kazali czekać

agagsm, ania98765, trzymam kciuki !!!
anetrix, malutka jest śliczna !!!
Kubiaczka, dbaj o siebie ;-)Nam też się marzy piesek, ale mieszkanko trochę za małe ... ale jak kiedyś będziemy się decydować, to też albo na beagla albo na labradora ... albo na obydwa, bo nie wiem, czy będziemy potrafili wybrać ;-)
Kacha_wawa, wszystkiego naaaaaaajlepszego !!!!!!!!!!!