Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
;-)
lepiej zarezerwuj sobie kolejny tam post albo i dwa bo dużo ci tam nie wejdzie jak takie duże te napisy wkleiłaś ;-) napewno sporo dziewczyn przez te kolejne 8 miesięcy dojdzie i mogą dopisywać czasem posty a potem nie będzie jeden pod drugim ;-)

Dziś byłam u lekarza, niestety nie stwierdzono ciąży w 100% (podobno za wcześnie, a w dodatku mam duże tyłozgięcie), ale zasinienie i rozpulchnienie szyjki macicy jest. Skierowanie na USG na 25.05 i następna wizyta 02.06. Ale już dziś założoną mam kartę ciąży i termin na 24.01.2010.Gratuluje:-)w końcu się udało po prawie 1,5 roku starań.![]()
ale się nie denerwuję 
Witam,
dołączam do Was dziewczyny:-) W piątek zrobiłam teścik i dwie upragnione kreseczki, w końcu się udało po prawie 1,5 roku starań.Dziś byłam u lekarza, niestety nie stwierdzono ciąży w 100% (podobno za wcześnie, a w dodatku mam duże tyłozgięcie), ale zasinienie i rozpulchnienie szyjki macicy jest. Skierowanie na USG na 25.05 i następna wizyta 02.06. Ale już dziś założoną mam kartę ciąży i termin na 24.01.2010.
Pozdrawiam
Gratuluje:-)
I wiem co czujesz ja też czekałam 1,5 roku na 2 krechy, a wczoraj widziałam pulsujące serduszko 9 mm, żywej Kropy. I tak jak ty 2 tygodnie temu był tylko pęcherzyk i na 100% zapewnienie musiałam czekać do wczoraj. Będzie dobrze.