reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Wita popoludniu , ja z m bylam na zakupach i teraz sie ruszyc nie moge tak mnie spojenie napierdziela , szok i do tego skurcze tylko jeszcze nie reguralne.MOze to wreszcie sie rozkreci.
Roxen-wygladasz slicznie ja wieczorkiem zrobie sobie zdiecie to wkleje.

Moja raczyła opowieścią, jak zastanowiło ją, czemu w łóżeczko tak cicho, a okazało się, że córcia strzeliła kupkę i rozsupłała sobie pieluszkę, więc miała dostęp do całej zawartości :-D

Mam ochotę na jajka na twardo i już się woda gotuje.

Pasibrzusiu ja czasem nie nadążam nad Twoimi smakami :D:D Mnie od początku odżuciło od jaj, alee.....lody z bitą smietaną albo tort marcepanowyyy...oj tak :-)pychotaaaaaaaa......

Witajcie laseczeki popołudniowo:-D
Od razu mówie, że dziś nie mam weny twórczej i nie chce mi się pisać i poczytam też później. Od rana chodze taka zmęczona, jakbym nie wiadomo co robiła przez całą noc:-p bez skojarzeń- spałam grzecznie:-p;-):-D Także wyleguje się dziś z pilotem (niestety od TV) w ręku:-p:-D
a, sniło mi się ze Gosia pojechała na porodówke:shocked2:

Jutro mam wizyte u gin. I powiem wam, że boje się jak nie wiem co. Pewnie z nerwów podskoczy ciśnienie :shocked2: A jak znowu będzie chciała mnie skierować na wywoływanie porodu :confused::shocked2: ja nie chce :wściekła/y:

Moja raczyła opowieścią, jak zastanowiło ją, czemu w łóżeczko tak cicho, a okazało się, że córcia strzeliła kupkę i rozsupłała sobie pieluszkę, więc miała dostęp do całej zawartości :-D

Mam ochotę na jajka na twardo i już się woda gotuje.

Heh Pasibrzuch ja tez kilka dni temu mialam ochote na jaja na twardo z majonezem. Pycha.
A dzis bede jadla nalesniki z dzemem truskawkowym:-) bo od tygodnia mam ochote na ten dzem:tak:

ANDZIA ja także jestem jakaś śpiąca non stop ziewam i nic mi się nie chce robić...noooo poza jednym...zjadłabym sobie coś dobrego tylko ze już pączki dzisiaj wszamałam i jogrta nie dawno obiadek a chce mi się dalej jeść i normalnie zaraz pójde kanapke sobie zrobic:-p

Pumpkin - dzieki za pomoc, tylko moj aspirator jest z innej firmy :tak:
Chyba poprosze, zeby ktos z rodziny w Polsce mi przeslal :zawstydzona/y:

Roxeen - no nie mow, ze Pana C nie chcesz zobaczyc, bo Ci nie wierze :-D
Wloski ladne :tak: Ale jak lubisz dluzsze, to jak sama piszesz, odrosna :tak: Ja tez sto razy bardziej wolalabym krotkie niz zniszczone, bardzo tego nie lubie, nawet u kogos :tak:
A co do akcji... moze bedzie jak u Agbar, ona dzien wczesniej tez miala takie jazdy, ze myslala, ze juz

Ja do porodu biore T-shirt od meza, najwiekszy jaki znalazlam, a na zapas jeszcze jakas jego stara koszule na guziki, byle tylek zakrylo ;-) No i z przeznaczeniem na ewentualne wyrzucenie :tak: Starej pizamy na wyrzucenie nie posiadalam, a bez sensu kupowac jakas brzydka na jeden raz, chocby nawet 5 zl kosztowala. Tu zreszta wszedzie pisza, zeby T-shirt wlasnie zabrac :tak:

Asiowo - porod ekspres, dobrze, ze nie urodzilas w drodze!

Aga - mi tez puchna, ale zginanie jeszcze nie boli, na razie jest nieprzyjemne... Kostki juz tez pare razy z oczu stracilam

Sandrq - strasznie mi przykro, ze malutka sie meczy... zdrowka dla niej

Golanda - co prawda nie jestem doswiadczona mama i moze nie powinnam Ci udzielac zadnych rad... za to duzo czytam. Niektore dzieci potrzebuja wiecej kontaktu z mama, inne mniej. I placza nie dlatego, zeby je nosic, tylko, ze potrzebuja tej bliskosci i poczucia bezpieczenstwa. I jezeli zostawi sie je same w lozeczku i placzace, to poczuja sie odrzucone i zapomniane. To jeszcze gorsze niz przyzwyczaic do noszenia... czasem nie da sie inaczej. Zaufaj swojemu instynktowi. Ja na pewno nie zostawie placzacego dziecka w lozeczku :no: Zobaczymy, czy bede taka madra, jak sama urodze :-D

Meryen - ja tak, i to przewaznie w nocy sie cala mokra budze, wlosy, wszystko :szok:

Dziewczyny, mam problem, pomozcie

Tesciowa ze szwagierka nakrecily mnie, ze mam zadnych ciuszkow dla malego nie kupowac, bo on ma tego tyyyle, ze nie mam prawa na cokolwiek 5 zl wydac. Coreczka z wrzesnia. No i uznaly, ze wysla mi te ciuszki poczta (oczywiscie zeby nie bylo, koszty my pokrywamy) No dobra. Paczka dzisiaj przyszla. A tam prawie same spiochy takie cieniutkie jak body (reszte pomine brakem komentarza, bo nie o to mi chodzi)

I do rzeczy:
Pokupilam sobie na szczescie duzo takich welurkowych pajacow i pod to body i git. To mialam opanowane. Ale co z tymi cienkimi spiochami? Samo body pod spod to za malo, bo ja nie znosze goraca w mieszkaniu, i nie mam tez zamiaru upalow robic, wiec musi byc do tego jeszcze cos, ale pajac na to to przeciez za duzo? HELP!

Andzia:* Nie martw się przynajmniej będziesz miała skarba szybciej w ramionach...;) A wątpie, że ajk poród jest wywołany bedzie bardziej to bolało niz normalnie:):* Więc bez obaw i główka do góry!!

reklama
Andzia:* Nie martw się przynajmniej będziesz miała skarba szybciej w ramionach...;) A wątpie, że ajk poród jest wywołany bedzie bardziej to bolało niz normalnie:):* Więc bez obaw i główka do góry!!
nooo tu wole za dużo nie pisać aby nie straszyć tylko tyle powiem że wywołany poród oby NIE:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry