a, sniło mi się ze Gosia pojechała na porodówke![]()
fajnie a kiedy to nastąpiło

mi ciśnienie też skacze u ginekologa dlatego w domu sobie sprawdzam jakie mam zapisuję i mu pokazuję a po drugie byłam przez to też robić przepływy bo podobno przy ciągłym wysokim ciśnieniu bywają nieciekawe i ginekolog powiedział że widać że ciśnienie mam takie z nerwów bo już bym musiała mieć poród wywoływany

bluzeczka na guziczki albo kaftanik są róznej grubościI do rzeczy:
Pokupilam sobie na szczescie duzo takich welurkowych pajacow i pod to body i git. To mialam opanowane. Ale co z tymi cienkimi spiochami? Samo body pod spod to za malo, bo ja nie znosze goraca w mieszkaniu, i nie mam tez zamiaru upalow robic, wiec musi byc do tego jeszcze cos, ale pajac na to to przeciez za duzo? HELP!

Patrysia jejku pączki

bym sobie takie domowej roboty wpierniczyła ....zjadłam czekoladę truskawkową i to nie to co za mną dziś chodzi 

Na razie peelinguję, wklepuję specyfiki i powoli (bardzo powoli) zaczynam wprowadzać ćwiczenia. Do lata będzie ok! Musi być.;-) A co z tą żółtaczką? Moja też ma dość silną. Badali jej poziom bilirubiny i był ok, ale nadal jest bardzo pomarańczowa. U synka było podobnie. Czytałam, że u dzieci karmionych piersią żółtaczka jest silniejsza. A z pępkiem naprawdę za szybko? U Agatki też odpadł - po 5 dniach! Ale jest ok.