Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i w ogole ryczec mi sie chce. Nie wiem na co mam ochote, czuje sie jak bania, jest mi zle, nie mam sily sie ruszac. Jak chodze czy stoje to brzuch mi ciazy. 

i przede wszystkim checirobilam tak, czuje sie jak ta wiewiorka z epoki lodowcowejto w dno słoika uderz kilka razy dłoniąalbo podważ dekielek ;-)
nasz pies to pustak jeden, nie mam dzisiaj do niej cierpliwości 

może mi się humor poprawi.Czesc dziewczyny.Mój Oliwierek miał wczoraj operacje .Zabrali nam go około 8:30,a około 13 profesor Moll wyszedł z bloku operacyjnego i powiedział,ze Mój króliczek ma naprawione serduszko i ze nie było dzieki Bogu komplikacji i ze teraz mamy czekac jak bedzie przebiegał okres pooperacyjny.Weszłam do Oliwierusia około godziny po operacji i prawie mi serce pękło.Wieczorem weszlismy razem i juz lepiej wyglądał,po raz pierwszy widziałam jak mój syneczek otwiera oczka.dzisiaj juz byłam w szpitalu i pani anestezjolog powiedziała,ze wszystko przebiega tak jak powinno i ze moze niedługo przejdzie na własny oddech bo ma taki odruch oddychania.dzisiaj niedługo jade znów do misia ,moze mnie wpuszczą na chwilke .Narazie króliczek jest na lekach wytłumiających zeby nie czuł bólu.Dziewczyny nadal prosimy o modlitwe i dziekujemy wam za wsparcie
dzięki za informacje, już się martwiłyśmy. Cieszę się bardzo, ze operacja się udała. Teraz na pewno będzie szybciutko wracał do zdrowia, żeby już niedługo być z Wami w domku