reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
ANDZIA ja także jestem jakaś śpiąca non stop ziewam i nic mi się nie chce robić...noooo poza jednym...zjadłabym sobie coś dobrego tylko ze już pączki dzisiaj wszamałam i jogrta nie dawno obiadek a chce mi się dalej jeść i normalnie zaraz pójde kanapke sobie zrobic:-p

Ja ostatnio tez jakas glodna chodze i mi sie ciagle cos chce:baffled:

fajnie a kiedy to nastąpiło :confused::-D

mi ciśnienie też skacze u ginekologa dlatego w domu sobie sprawdzam jakie mam zapisuję i mu pokazuję a po drugie byłam przez to też robić przepływy bo podobno przy ciągłym wysokim ciśnieniu bywają nieciekawe i ginekolog powiedział że widać że ciśnienie mam takie z nerwów bo już bym musiała mieć poród wywoływany :sorry2:

bluzeczka na guziczki albo kaftanik są róznej grubości :tak:

Patrysia jejku pączki :szok::szok::szok: bym sobie takie domowej roboty wpierniczyła ....zjadłam czekoladę truskawkową i to nie to co za mną dziś chodzi :no:

Ja wchlonelam dzis ciasto drozdzowe z rodzynkami.

GOSIA za mną chodza teraz chruściki:cool2:

co to sa chrusciki:confused::cool2:

To po co psuć dżem naleśnikami? ;-):-)

Ja też porodu się nie boję, tylko tego wywoływania, jak mała nie zechce wyjść :szok:

ale ja tez mam ochote na nalesniki:-)

Macy, dziekuje

Mysle ze do spania, tak jak piszesz, a w dzien po domu to moze body, kaftanik (do ktorego wprawdzie juz jestem uprzedzona) i na to te spiochy... Chyba bedzie dobrze.

Meryen - widzisz, tak to jest, jak ktos Cie na sile chce uszczesliwic :baffled: Kupilabym sobie, bo ja sobie buszowalam po pchlich targach i mozna kupic rzeczy za grosze, nawet nowki, firmowe z metkami. A teraz musze podokupywac nowe, bo juz nie zdaze. Ale rozumiem, ze chcialy dobrze, nawet jak potrafia sobie wyobrazic mojego synka w rozowym ;-) Tez sobie w koncu zachodu z tym pakowaniem zrobily :tak: Na przyszlosc bede jednak madrzejsza i wole radzic sobie sama :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry