reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Dzien dobry dziewczynki
Melduje ze zyje choc ledwo, moje dziecko nie sypia noca wogole, juz dzis nad ranem zdecydowalam sie dac smoka choc nie chcialam teo robic ale moje cycki nie daja rady:zawstydzona/y:
A ogolnie w dzien spi sobie jak aniolek.
Postaram sie jakas fotke wstawic i moze porod opisze jak zdaze bo polozna ma wpasc dzis:tak:
Milego dnia kobitki i tez mam nadzieje ze Sylwia sie odezwie.

Cześć kochane mamusie i te przyszłe..ale wstrętne kilka dni. Nie wiem co się dzieje wczoraj skurcze przez 2h co 5 min i nic, no i biegunka od 2 dni i znow cisza. Nie wiem co mam robic, takie czekanie jest straszne... A Pana Czopa ani widu ani słychu:(

Widze, ze u Was tez roznie....

Cześć Dziewczyny!!
Ja dziś miałam taką sytuację ze skurczami jak roxeen i du... wszystko ustało. Piję napar z liści malin - już przekroczyłam dawkę trzydniową:szok:
Roxeen ślicznie wyglądasz!!!
Ja wczoraj nałożyłam farbę na włosy i troszkę poprawił mi się humorek, ale do fryzjera się nie wybieram, bo chcę troszkę zapuścić kudełki, żebym mogła związać przy dzidzi.
Jutro KTG i wizyta. Czekam z utęsknieniem, że może coś drgnęło i szyjka np. krótsza, albo rozwarcie większe.
Mam już dość!!!
Jakby patrzeć na moją pierwszą ciążę, to od 29 grudnia miałabym Bartusia przy sobie, a nie w sobie...

Jej, byłam w toalecie, a mała chyba mości się niżej, bo myślałam, że mi zaraz wnętrzności wypadną i to nie był ból jak na @...

A jak Wam twardnieją brzuszki, to całe czy tylko z przodu? Bo ja mam np. miękki po bokach, a z przodu całkiem twardy, ale wydaje mi się, że to po prostu dziecko mi się wypina.

reklama
Ja mam Pasibrzusiu różnie, ale najczęściej na górze brzusia. Jak mam po bokach to raczej nie twardnieje, tylko mała tyłek albo noge tak pakuje. Co do dołu to tez rzadko chyba, ze wczoraj te skurcze;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry