Dziewczyny myślę, że jak Sylwia będzie miała siły się odezwać, to to zrobi... My możemy tylko modlić się, żeby wszystko było dobrze... Poczekajmy...
Ja też płaczę jak pomyślę o tym co spotkało Oliwierka... :-( Ale wierzę, że wszystko będzie dobrze!!
Asiowo poród miałaś fantastyczny!!

:-)
Roxeen wyglądasz prześlicznie!! Żadnej pyzy tam nie ma!! Naprawdę masz fajnego fryzjera :-)
Co do koszul

Ja dostałam szpitalna jak szłam na porodówkę, a później mi codziennie donosili świeże!! Kupiłam sobie do szpitala koszule, piżamkę, ale dopiero w piątek założyłam swoje, bo strasznie te koszule brudziłam!! Po co swoje miałam brudzić? Teraz mam ładne, nowe w domku
Ja troszkę smutna jestem!! Smutna i wściekła!! Pewnie wyda się Wam to zabawne, ale mnie szlak trafia!!
Mieliśmy w grupie zrobić taki duży referat zaliczeniowy i dziś było z tego zaliczenie!! Napracowałam się przy tym, chodziłam do prowadzącego zajęcia z tematem, wiedział, że dużo czasu na to poświęciłam!!
W związku z tym, że mam dzidzię w domku tygodniową nie poszłam na ten referat i kolega za mnie przeczytał co mu dałam!! I wiecie co?! Dupek dał mi 4,5, a nie 5 tylko dlatego, bo nie ja czytałam!!
Nie to, że ja jakaś tam nie wiem jaka jestem jeśli chodzi o oceny, bo 4,5 też jest super, ale do cholery ....

:-(
Popłakałam się przez pana idiotę :-(
A w sumie powodu nie ma... Chyba hormony i humory mnie nigdy nie opuszczą... :-(