• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniówki 2010 !!

Kacha odganiaj takie mysli, szybciej niz one do Ciebie przyszly.
Ja Ci gwarantuje, ze wszystko bedzie dobrze i urodzisz zdrowiutenka i sliczniusia Jessi:-);-)

Moj G. wlasnie robi zakupy. Przez telefon wybralismy juz smaki wafelkow:-D. beda waniliowe i kakaowe i dzemik truskawkowy:tak:
Huk, dzis sobie pofolguje, mimo, ze i tak juz mi flaki pracuja na wysokich obrotach, bo dzisiejszym ciescie i dopchaniu tego ciasta bulka z maslem i serem echhh:baffled:

reklama
no właśnie ja wkleiłam link samo się otworzyło odrazu!:confused:
ale słuchajcie mój m siedzi w pracy więc mu to wysłałam:-D dzwonie po chwili do niego i pytam się czy obejrzał żeby wiedzieć jak wygląda poród:-D:szok:
A on na to że on nie będzie oglądał bo się boi:-D:szok: hahahahahaha
przypominam że on się bardzo boi zastrzyków krwi itd.:baffled:
Myślał że ja mu wysłałam faktycznie film z porodu! Kurcze ale się naśmiałam aż mi łzy popłynęły:-D:-D:-D

To też idę pod prysznic. Dzisiaj po raz kolejny będę kładła się spać z myślą "a może to dziś?". Albo nie - pomyślę sobie, że dzisiaj na pewno nie, to może podziała odwrotnie ;-)

Super filmik , ja po kapieli i troche lepiej wrazie czego dam znac, tylko strasznie spojenie boli juz prawie nie moge chodzic.

Trzymamy kciuki oby to było to i mineło szybko:-)

oj też bym sobie juz poleżała w ciepłej wodzie :tak:Ale niestety musze czekac na mojego m. bo kto mnie wyciągnie z wanny:confused::-D
Oj mam dośc czuje się taka ułomna!!:shocked2:A te ostatnie tygodnie tak się ciagną:cool:

Dzięki Dziewczynki za pocieszenie:tak:Chyba to oczekiwanie na mnie źle wpływa i dlatego takie głupie rzeczy mi do głowy przychodzą :sorry2:
Nika kiedyś już gdzieś ten filmik widziałam, ale super jest, zawsze mam przy nim ubaw:-D:-D:-D
Dormark błagam nie zostawiaj mnie ;-) Też miałam przez kilka dni takie twardnienia i skurczybyki, czyściło mnie też, no i wszystko przeszło jak ręką odjął :baffled:

reklama
cisza tu nastała.... to ja też spadam pod prysznic, a potem - pora karmienia męża będzie - bo wraca z pracy.:-p:-D miłej nocki:tak:
Musisz go też do piersi przystawiać?;-):-D

Kacha_wawa, jak w ogóle możesz tak myśleć. Jessi będzie zdrowa i śliczna. Koniec i kropka.

Ja na dziś też się żegnam. Młodego idę kąpać. A młoda ma dziś dzień marudzenia. Może ją brzuszek boli. :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry