reklama

Styczniówki 2010 !!

Kacha odganiaj takie mysli, szybciej niz one do Ciebie przyszly.
Ja Ci gwarantuje, ze wszystko bedzie dobrze i urodzisz zdrowiutenka i sliczniusia Jessi:-);-)

Moj G. wlasnie robi zakupy. Przez telefon wybralismy juz smaki wafelkow:-D. beda waniliowe i kakaowe i dzemik truskawkowy:tak:
Huk, dzis sobie pofolguje, mimo, ze i tak juz mi flaki pracuja na wysokich obrotach, bo dzisiejszym ciescie i dopchaniu tego ciasta bulka z maslem i serem echhh:baffled:

reklama
no właśnie ja wkleiłam link samo się otworzyło odrazu!:confused:
ale słuchajcie mój m siedzi w pracy więc mu to wysłałam:-D dzwonie po chwili do niego i pytam się czy obejrzał żeby wiedzieć jak wygląda poród:-D:szok:
A on na to że on nie będzie oglądał bo się boi:-D:szok: hahahahahaha
przypominam że on się bardzo boi zastrzyków krwi itd.:baffled:
Myślał że ja mu wysłałam faktycznie film z porodu! Kurcze ale się naśmiałam aż mi łzy popłynęły:-D:-D:-D

To też idę pod prysznic. Dzisiaj po raz kolejny będę kładła się spać z myślą "a może to dziś?". Albo nie - pomyślę sobie, że dzisiaj na pewno nie, to może podziała odwrotnie ;-)

Super filmik , ja po kapieli i troche lepiej wrazie czego dam znac, tylko strasznie spojenie boli juz prawie nie moge chodzic.

Trzymamy kciuki oby to było to i mineło szybko:-)

oj też bym sobie juz poleżała w ciepłej wodzie :tak:Ale niestety musze czekac na mojego m. bo kto mnie wyciągnie z wanny:confused::-D
Oj mam dośc czuje się taka ułomna!!:shocked2:A te ostatnie tygodnie tak się ciagną:cool:

Dzięki Dziewczynki za pocieszenie:tak:Chyba to oczekiwanie na mnie źle wpływa i dlatego takie głupie rzeczy mi do głowy przychodzą :sorry2:
Nika kiedyś już gdzieś ten filmik widziałam, ale super jest, zawsze mam przy nim ubaw:-D:-D:-D
Dormark błagam nie zostawiaj mnie ;-) Też miałam przez kilka dni takie twardnienia i skurczybyki, czyściło mnie też, no i wszystko przeszło jak ręką odjął :baffled:

reklama
cisza tu nastała.... to ja też spadam pod prysznic, a potem - pora karmienia męża będzie - bo wraca z pracy.:-p:-D miłej nocki:tak:
Musisz go też do piersi przystawiać?;-):-D

Kacha_wawa, jak w ogóle możesz tak myśleć. Jessi będzie zdrowa i śliczna. Koniec i kropka.

Ja na dziś też się żegnam. Młodego idę kąpać. A młoda ma dziś dzień marudzenia. Może ją brzuszek boli. :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry