kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Sylwia aż się popłakałam ze szczęścia jak przeczytałam wiadomość od Ciebie
Życzę Wam szybkiej, bezproblemowej rekonwalescencji i szybkiego powrotu do domu. W końcu będziecie mogli się sobą do woli nacieszyć
Kciuki oczywiście cały czas trzymamy i czekamy na dalsze dobre wiadomości
Oliwierki to super silne i fajne chłopaki:-)
A tak w ogóle to dzień doberek Wszystkim :-)
Nie dane jest mi wypocząć przed porodem, dzisiaj była u Olisia nauczycielka przedszkolna i siedziała ze dwie godziny, ja jestem padnięta, Młody wręcz przeciwnie
Myślałam, że może w styczniu będzie mniej wizyt, ale niedoczekanie nasze, 21 mamy jeszcze logopedę, 27 znowu nauczycielka, a w między czasie okulista, pediatra, laryngolog i kardiolog
Hmmm, chyba będę musiała się z porodem sprężać między wizytami
A dzisiaj miałam taki koszmarny sen, że aż się obudziłam i zasnąć nie mogłam. Śniło mi się, że Jessi też się urodziła z ZD :-( Dopiero po porodzie będę mogła odetchnąć z ulgą
Pewnie to będzie pierwsza rzecz, o którą się zapytam jak Młoda wyskoczy.
Życzę Wam szybkiej, bezproblemowej rekonwalescencji i szybkiego powrotu do domu. W końcu będziecie mogli się sobą do woli nacieszyć
Kciuki oczywiście cały czas trzymamy i czekamy na dalsze dobre wiadomości
Oliwierki to super silne i fajne chłopaki:-)A tak w ogóle to dzień doberek Wszystkim :-)
Nie dane jest mi wypocząć przed porodem, dzisiaj była u Olisia nauczycielka przedszkolna i siedziała ze dwie godziny, ja jestem padnięta, Młody wręcz przeciwnie
Myślałam, że może w styczniu będzie mniej wizyt, ale niedoczekanie nasze, 21 mamy jeszcze logopedę, 27 znowu nauczycielka, a w między czasie okulista, pediatra, laryngolog i kardiolog
Hmmm, chyba będę musiała się z porodem sprężać między wizytami
A dzisiaj miałam taki koszmarny sen, że aż się obudziłam i zasnąć nie mogłam. Śniło mi się, że Jessi też się urodziła z ZD :-( Dopiero po porodzie będę mogła odetchnąć z ulgą
Pewnie to będzie pierwsza rzecz, o którą się zapytam jak Młoda wyskoczy.