reklama

Styczniówki 2010 !!

CO do spania niuniek naszych to ja się zaopatrzyłam w taki śpiworek do spania i nie musisz wtedy przykrywac maleństwa kilkoma warstwami kocy. Albo ubierac na cebulkę bo przecież dla maleństwa będzie niewygodnie (moje prywatne zdanie)

A teraz żegnam się życzę miłej nocki i do usłyszenia jutro:-)

FERETTI Śpiworek Dreamer 100 - Sun Flower | Ubranka dla dzieci | Śpiworki, otulacze, rożki | BabyClub - WÓZKI | Foteliki dla dzieci | Artykuły dla niemowląt | Avent | Chicco | Wózki dziecięce | Łóżeczka turystyczne | Zabawki Fisher Price |

reklama
Paula - super że w domku jesteś! I teraz czekamy na rozwój akcji :) już wkrótce będziesz tulić swoje maleństwo :-)

ja spadam spać, ciekawe czy dziś w nocy też do was zajrzę... :baffled: a może akurat uda mi się noc przespać?

mały rozrabia, brzusio co jakiś czas pobolewa - czyli wszystko ok ;-)

dobranoc!

Ja jeszcze nie spie caly czas lapia mnie skurcze ale jeszcze da sie wytrzymac ogladam film i zaraz sie klade , probuje sie wylaczyc i nie myslec o porodzie moze to poskutkuje prosze modlcie sie zeby sie ruszylo bo mam dosc tych falszywych alarmow.

Wpadlam zeby sprawdzic czy Sylwia sie odezwala no i sa dobre wiadomosci:tak: Tak sie ciesze ze operacja sie udala,teraz juz musi byc wszystko dobrze:tak:
Wam zycze dobrej nocki,mam nadzieje ze wkrotce sie na tyle zorganizuje zeby zagladac czesciej:-)

Widzę, że kolejny spokojny wieczór na forum.

Ale mnie dzisiaj wieczorem przeczyściło, normalnie nie pamiętam, kiedy takie rozwolnienie miałam. A ponieważ nie jadłam nic podejrzanego, co mogłoby mi zaszkodzić, więc oczywiście dopatruję się pierwszych przygotowań do porodu. :P Ale skurczybyków żadnych nie uświadczam jeszcze, czopa to nawet śladów nie widziałam i tylko pewnie sama się nakręcam. :P Dobrze, że jutro rano wizyta u gina.

Niemniej jednak całkowicie odeszła mi senność, za to włączył się chyba znowu syndrom wicia gniazda. ^^ Idę jeszcze trochę ogarnąć w kuchni.

paula3 fajnie, że już wiesz mniej więcej co i jak, teraz tylko czekać aż się zacznie, tym razem na pewno już będzie to ;) a tymczasem słuchaj pana ordynatora i korzystaj jeszcze z siedzenia w domku, odpoczywaj i relaksuj się! :) A wagą z usg się nie przejmuj, bo niezależnie jak dokładny sprzęt, to i tak tylko jest przybliżona wartość (obliczana przez aparat na podstawie wymiarów), może masz po prostu drobniutką dziewczynkę?

nika1710 pisze:
CO do spania niuniek naszych to ja się zaopatrzyłam w taki śpiworek do spania i nie musisz wtedy przykrywac maleństwa kilkoma warstwami kocy. Albo ubierac na cebulkę bo przecież dla maleństwa będzie niewygodnie (moje prywatne zdanie)
Ja planuję początkowo pakować dzidzię w rożek, tak jak w szpitalu u nas. A jak troszkę podrośnie to właśnie też tylko jedna warstwa ciuszków i do śpiworka. W domu mam ok 20-21 stopni, to myślę, że będzie akurat. W razie czego jeszcze przykryję kocykiem, gdyby marzło.

dormark trzymam kciuki, żeby Cię przestały te fałszywe skurcze męczyć. Może potrzebujesz trochę więcej relaksu? Chociaż domyślam się, że z domem i małą córeczką na głowie to nie jest taka prosta sprawa.

Nocna zmiana wita!! Znów ta cholerna bezsenność. Dziewczyny a z serii dziwnych pytań - czy będąc w szpitalu i karmiąć dzieciątko też mam później nosić, żeby mu się odbiło ?? Wiem, że jeszcze nie leci zbyt wiele i Staś za dużo nie poje, ale kurde nie wiem.
Piję melisę, może mnie sen dopadnie.
Mój suwaczek przedstawia się dziś imponująco - na dziś mam termin:)

Paula witaj w domku :-)
Dormark trzymam kciuki za to, żeby w końcu skurcze odpuściły :tak:
Lilka jeszcze masz szansę urodzić dokładnie w terminie :-) Pamiętam, że ja Młodego po każdym karmieniu dawałam do odbicia, nawet jak niewiele zjadł:tak:

Witam wszystkie czwartkowo:-):-D
Ja tu widzę że z dnia na dzień coraz tu ciszej:-(jeszcze ze dwa tygodnie temu to ciężko było by nadrobić z czytaniem a teraz cichutko grzecznie:baffled:
A Może tylko ja już zostałam na posterunku:confused:Za chwile wskoczę na Onet i wiadomości bo może dzisiejszej nocy było BABY BOOM a ja nie świadoma zostałam z krakenem w brzuszku:-p:-D
Miłego dnia moje panie:-)

reklama
ja też się melduje na posterunku :) właśnie kończę śniadanko mniam mniam :-D
nika - daj znać jak dowiesz się czegoś o Baby Boom bo może ja też nieuświadomiona jestem?:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry