reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Ale mnie przeczyscilo:szok::szok::szok:
na zarcie nie moge patrzec, do tego mam dreszcze:baffled:
mi sie wydaje, ze to wafelki, bo oprocz normalnego zarcia to wieczorem wtrabilam wielka pake tych wafelkow, plus polowe czekolada, plus polowa drugiej paki wafelkow.
Pomijam ciasto drozdzowe w ciagu dnia:baffled::baffled::baffled::baffled:
Ale ja jestem denna :nerd: i na kut mi takie samopoczucie:baffled:

Karoli - a może się czyścisz? :) Tego życzę! znaczy rozkręcenia akcji tak jak sobie wymarzylaś :-)

Heh, ivi, ja to sobie wymarzylam w miare lekkie skurcze i na porodowke z rozwarciem min. 5 cm potem rachu ciachu i po sprawie:-)

Ivi dawaj co "cztery" glowy to nie "dwie":-D

hehe będę twarda!! a przynajmniej teraz z rana, gdy jestem najedzona a na "dopchanie" wcinam pomarańczę;-):-D

Heh, ivi, ja to sobie wymarzylam w miare lekkie skurcze i na porodowke z rozwarciem min. 5 cm potem rachu ciachu i po sprawie:-)

Ja tym bardziej obstawiam że to czyszczenie przed:tak: i trzymam kciuki za lekki i łatwy poród:tak:

No i m pojechał do pracy:-( kolejny dzionek sama:-(
Ale wiecie co ja doszłam do wniosku że śmiało mogę zagrac Hobbita z filmu "Władca pierścieni " bo ja ostatnio jak oni jem :-Dprzed śniadanko -śniadanko -po śniadanko , przed obiadek -obiadek- po obiadek:-):-)

A swoją drogą to nadal się utwierdzam w tym że moja ciąża się cofa a nie rozwija:
Bo ja nigdy nie miałam mdłości- a od kilku dni rano sobie "śpiewam"
:baffled::baffled: sypiam na okrągło jak w 1 trymestrze! :confused::baffled:

Dziewczyny wczoraj wieczorem byłam u mojego króliczka i sam juz oddycha ,ma jeszcze maseczke tlenowa ale jak wyniki beda dobre to tez ja odstawia:tak:i cały czas patrzył na mamusie i tatusia i sie pieknie usmiechał:tak:mówie wam jak ja go kocham.Zaraz tez jade do misiaczka.Oby wszystko nadal było dobrze .Mam nadzieje ,ze lada chwila wyjdziemy z oddziału pooperacyjnego na kardiochirurgie i bedziemy mogli byc razem cały dzien:tak:

Sylwia super wieści!!! niech Twój dzielny syneczek szybko dochodzi do zdrówka żebyś mogła go przytulić do piersi i w pełni cieszyć się z macierzyństwa... Trzymam cały czas za was kciuki! A Ty jesteś super dzielna mamuśka!!

Cześć kwiatuszki te mniejsze i większe od 5;00 nie spie bo mojemu D. przyszło na nocno-poranne pogaduszki;/ ehhh i taka wściekła jestem. Juz nawet przez to płakałam, taka wredna jestem nawet psa rano postanowilam do domu nie wpuścić i krzyczałam na mojego D. co mi zrobił do czasu az do pracy nie poszedł- taki wredziuch ze mnie:-(:wściekła/y:

eh,,,jak Wy sobie z takimi humorami radzicie??bo ja juz nie umiem sama siebie znieśc.

Sylwuś- ciesze się, że wszystko dobrze sie układa. 3mam mocno kciuki za Was:*;-)

reklama
Sylwia, jakie dobre wiadomosci przynosisz z rana.
Nadal trzymamy kciuki za Was i zobaczysz, ze juz wkrotce bedziecie wszyscy razem:tak:

Cześć kwiatuszki te mniejsze i większe od 5;00 nie spie bo mojemu D. przyszło na nocno-poranne pogaduszki;/ ehhh i taka wściekła jestem. Juz nawet przez to płakałam, taka wredna jestem nawet psa rano postanowilam do domu nie wpuścić i krzyczałam na mojego D. co mi zrobił do czasu az do pracy nie poszedł- taki wredziuch ze mnie:-(:wściekła/y:

eh,,,jak Wy sobie z takimi humorami radzicie??bo ja juz nie umiem sama siebie znieśc.

Trzeba kontrolowac swoje humory, bo takim zachowaniem, mozna bardzo szybko zrazic do siebie ludzi i napytac sobie biedy.
Takze moze hamuj sie troche...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry