Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i na kut mi takie samopoczucie
Karoli - a może się czyścisz?Tego życzę! znaczy rozkręcenia akcji tak jak sobie wymarzylaś :-)
Ivi dawaj co "cztery" glowy to nie "dwie"![]()

Heh, ivi, ja to sobie wymarzylam w miare lekkie skurcze i na porodowke z rozwarciem min. 5 cm potem rachu ciachu i po sprawie:-)
i trzymam kciuki za lekki i łatwy poród
przed śniadanko -śniadanko -po śniadanko , przed obiadek -obiadek- po obiadek:-):-)
sypiam na okrągło jak w 1 trymestrze! 

i cały czas patrzył na mamusie i tatusia i sie pieknie usmiechał
mówie wam jak ja go kocham.Zaraz tez jade do misiaczka.Oby wszystko nadal było dobrze .Mam nadzieje ,ze lada chwila wyjdziemy z oddziału pooperacyjnego na kardiochirurgie i bedziemy mogli byc razem cały dzien

Cześć kwiatuszki te mniejsze i większe od 5;00 nie spie bo mojemu D. przyszło na nocno-poranne pogaduszki;/ ehhh i taka wściekła jestem. Juz nawet przez to płakałam, taka wredna jestem nawet psa rano postanowilam do domu nie wpuścić i krzyczałam na mojego D. co mi zrobił do czasu az do pracy nie poszedł- taki wredziuch ze mnie:-wściekła/y:
eh,,,jak Wy sobie z takimi humorami radzicie??bo ja juz nie umiem sama siebie znieśc.