Lariss
Fanka BB :)
Witajcie!!
Napisałam i internet mi się rozłączył i ...
Paula leż i odpoczywaj, relaksuj się póki możesz, bo za parę dni nie będzie na to czasu ;-)
Dormark jedź do szpitala jeśli się martwisz... Sprawdzą czy wszystko ok, będziesz czuła się lepiej
A może coś rzeczywiście się zaczyna i Cię zostawią?? :-)
Karoli ja kiedyś najadłam się marsów i pawełków i też tak miałam...
Zjedz coś 'normalnego' powinno pomóc!! A jak nie, to chyba się zaczyna oczyszczanie organizmu 
Nadarienne też się oczyszcza
Sylwia tak bardzo czekałam na dobre wieści!! Oliwierek jest baaaardzo silnym chłopcem!! Da sobie radę!! Zobaczysz, lada dzień będzie w domku!!
Ivi ma rację!! Jesteś bardzo dzielną Mamusią!! Jedź do Maluszka i poślij mu buziale od e-ciotek :-)
Dorciaa Oliwierek Twój, to chyba już na pamięć Housa zna
Meryen humory są okropne, wiem, bo sama je NADAL mam :-(
Wczoraj zrobiłam przykrość S. i strasznie mi z tym źle...
Zadzwonił teściu do S. i mówi, że bardzo podoba mu się wnuk, że jest super i o takim marzył!! (widział na nk u S. i wtedy przez kilka sekund w szpitalu) No więc ja zołza jak Sławek mi przekazał powiedziałam, że szkoda, że nie wziął pod uwagę, że taki super wnuk jest w moim brzuchu na 4 dni przed porodem, kiedy to powiedział do mnie wypie... . Sławkowi przykro się zrobiło... On przecież nie jest niczemu winien... :-( Nie myślę czasami... Nie myślę... :-(
Adaś mój śpi, ja też się położę, bo pół nocy nie spałam, bo nie mogłam przez to co powiedziałam do Sławka... :-(
Miłego dnia Kochane!!
Trzymam mocno kciuki za wszystkie rodzące i wypatrujące!! :*
Napisałam i internet mi się rozłączył i ...

Paula leż i odpoczywaj, relaksuj się póki możesz, bo za parę dni nie będzie na to czasu ;-)

Dormark jedź do szpitala jeśli się martwisz... Sprawdzą czy wszystko ok, będziesz czuła się lepiej
A może coś rzeczywiście się zaczyna i Cię zostawią?? :-)Karoli ja kiedyś najadłam się marsów i pawełków i też tak miałam...
Zjedz coś 'normalnego' powinno pomóc!! A jak nie, to chyba się zaczyna oczyszczanie organizmu 
Nadarienne też się oczyszcza

Sylwia tak bardzo czekałam na dobre wieści!! Oliwierek jest baaaardzo silnym chłopcem!! Da sobie radę!! Zobaczysz, lada dzień będzie w domku!!
Ivi ma rację!! Jesteś bardzo dzielną Mamusią!! Jedź do Maluszka i poślij mu buziale od e-ciotek :-)
Dorciaa Oliwierek Twój, to chyba już na pamięć Housa zna
Meryen humory są okropne, wiem, bo sama je NADAL mam :-(
Wczoraj zrobiłam przykrość S. i strasznie mi z tym źle...
Zadzwonił teściu do S. i mówi, że bardzo podoba mu się wnuk, że jest super i o takim marzył!! (widział na nk u S. i wtedy przez kilka sekund w szpitalu) No więc ja zołza jak Sławek mi przekazał powiedziałam, że szkoda, że nie wziął pod uwagę, że taki super wnuk jest w moim brzuchu na 4 dni przed porodem, kiedy to powiedział do mnie wypie... . Sławkowi przykro się zrobiło... On przecież nie jest niczemu winien... :-( Nie myślę czasami... Nie myślę... :-(
Adaś mój śpi, ja też się położę, bo pół nocy nie spałam, bo nie mogłam przez to co powiedziałam do Sławka... :-(
Miłego dnia Kochane!!
Trzymam mocno kciuki za wszystkie rodzące i wypatrujące!! :*

aż dziwne, że on jeszcze nie nastąpił.. Mam siedzieć w domu, relaksować się i czekać na skurcze, bo bez skurczów nic się nie będzie posuwać do przodu.. 
mała waży 2700, wody są jeszcze z "kłaczkami" (nie wiem o co chodzi).. tylko te łożysko wygląda na 41-42tydzień,a nie na 38
;-) ale do trzech razy sztuka.. ordynator powiedział że wg niego wrócę na porodówkę w przeciągu max 2-3dni. albo nawet dziś w nocy. Ale już nie wierzę nikomu. ;-)