Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czechow troszke poskromie Twoja radośc ale P. czop może odejśc na dwa tygodnie przed porodem!;-) Dobrym przykładem jestem na to jaA ja tak z innej beczki - Pan Czop się u mnie pojawił - jestem lekko w szoku ale okej fajnie jest ;-)
mi odszedł już 07,01 a ja nadal turlam się z bębenkiem przed sobą
Witam!
Ja po wizycie dzisiaj. I tak: na ktg wyszły mi małe, ale regularne skurcze (takie co 10 minut), które jak się zastanowiłam, to czuję jako takie jakby twardnienie brzucha, ale nic nie boli - więc to są przepowiadające. Ale: w badaniu wyszło, że szyjka długa i zamknięta. I teraz nie wiem. Gin powiedział, że teoretycznie on mi z uwagi na te regularne skurcze musi wpisać, że zalecono zgłosić się do szpitala, ale że nie muszę od razu jechać, tylko jak się zaczną już te właściwe skurcze, które na pewno poczuję. No i żebym zwracała uwagę, jakby coś niepokojącego się działo, to wtedy pojechać.
No więc teraz jestem ciekawa, jak długo mogą trwać takie przepowiadające skurcze? Wiem, że niektóre z Was to od dłuższego już czasu męczą się z takimi i to jeszcze bolesnymi, więc nie nastawiam się. Ale tylko się zastanawiam, jak szybko to może się rozkręcić, skoro wszystko jeszcze nie pootwierane? Zaczynam powoli się stresować.![]()
to ja tak nie chce...
Asiwo, poczytałam twój opis porodu i ... mało brakowało, a byś poród przegapiłateż tak chce
![]()