kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Asiowo może jakbyś w aucie urodziła to Agatka dostałaby to służbowe auto na własność ;-)
A mojej Młodej to chyba nic już nie ruszy
Zaliczyłam dzisiaj upadek w autobusie i nic, zero reakcji ze strony Jessi
Być taką ofiarą losu to po prostu wstyd
Wstawiłam wózek z Olisiem do autobusu i rozłożyłam sobie takie siedzenie co jest z boku (takie rozkładane jak w kinach), zapomniałam sobie go ręką przytrzymać i pięknie grzmotnęłam na podłogę
Aż się pół autobusu zleciało czy nic mi się nie stało, a ja ze śmiechu mało się nie posikałam 

Ktoś mi podał rękę i jak się podnosiłam to się krzesełko nagle rozłożyło i jeszcze nim w plecy dostałam

Kurcze jakby ktoś to nakręcił to główna nagroda w Śmiechu warte gwarantowana
Co do pana Czopa to u mnie go brak, zresztą jak i innych oznak zbliżającego się porodu

A mojej Młodej to chyba nic już nie ruszy
Zaliczyłam dzisiaj upadek w autobusie i nic, zero reakcji ze strony Jessi
Być taką ofiarą losu to po prostu wstyd
Wstawiłam wózek z Olisiem do autobusu i rozłożyłam sobie takie siedzenie co jest z boku (takie rozkładane jak w kinach), zapomniałam sobie go ręką przytrzymać i pięknie grzmotnęłam na podłogę
Aż się pół autobusu zleciało czy nic mi się nie stało, a ja ze śmiechu mało się nie posikałam 

Ktoś mi podał rękę i jak się podnosiłam to się krzesełko nagle rozłożyło i jeszcze nim w plecy dostałam

Kurcze jakby ktoś to nakręcił to główna nagroda w Śmiechu warte gwarantowana
Co do pana Czopa to u mnie go brak, zresztą jak i innych oznak zbliżającego się porodu