Pasibrzuch
Fanka BB :)
Zmykam do łóżka, jakby coś się rozkręcało to dołączę do nocnej zmiany ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale, że moje dziecko pewnie będzie złośliwe to pewnie zrobi prezent mojej mamie i się urodzi w Dzień Babci 
Dziwi mnie tylko fakt, że tak w Nią na siłę jedzenie wciskają, podobnie z Olisiem po porodzie było. Ale jak nas wypuścili w końcu do domu to i tak ustaliliśmy sobie własny rytm karmienia i ilość zjedzonego na raz posiłku. Dla świętego spokoju podawałam położnej i health visitor nieco zakłamane dane, tzn. takie, które je zaspakajały
Wiadomo przecież, że każde dziecko jest inne i jedne zje mniej, a drugie więcej, a takie szufladkowanie jest jak dla mnie dziwne
Pewnie już są na kardiologii i spędzają ten czas ze sobą

noe bradzo ładnie ale babci 21.01.2010 tez nic nie brakuje

Wpadam na jedna nockę do domciu
jesteśmy Olinkiem na kardiochirurgii,nynuś dochodzi do siebie,uczy sie jeść z butelki,mamy nadzieję ,że niedługo wyjdziemy do domciu.Oliwierek jest coraz większy ,i jest CUDOWNY.Trzymajcie dalej za nas kciuki
i prosimy nadal o zaniesienie słówka do góry za zdrowie Olinka

Trzymam za Was kciuki cały czas i nie popuszczę dopóki nie wrócicie do domu
Z tatą mam zdecydowanie lepsze układy, a z mamą to ostatnio jest na bakier;-)
Sel super, że u Ali już lepiejDziwi mnie tylko fakt, że tak w Nią na siłę jedzenie wciskają, podobnie z Olisiem po porodzie było. Ale jak nas wypuścili w końcu do domu to i tak ustaliliśmy sobie własny rytm karmienia i ilość zjedzonego na raz posiłku. Dla świętego spokoju podawałam położnej i health visitor nieco zakłamane dane, tzn. takie, które je zaspakajały
Wiadomo przecież, że każde dziecko jest inne i jedne zje mniej, a drugie więcej, a takie szufladkowanie jest jak dla mnie dziwne
![]()
Witam sie na chwilkeWpadam na jedna nockę do domciu
jesteśmy Olinkiem na kardiochirurgii,nynuś dochodzi do siebie,uczy sie jeść z butelki,mamy nadzieję ,że niedługo wyjdziemy do domciu.Oliwierek jest coraz większy ,i jest CUDOWNY.Trzymajcie dalej za nas kciuki
i prosimy nadal o zaniesienie słówka do góry za zdrowie Olinka
Ps jestem w hotelu,warunki straszne,na paru metrach dwa małżeństwa i ja -masakra.Depreche mam taką jak cholera.Dla moich dzieci wszystko![]()