reklama

Styczniówki 2010 !!

SercaDwa - heh no w rekach Wyższego jak CC i jak SN pojdzie.. ale chyba nigdy nie mamy gwarancji co się stanie...

Dormark - ej już mysląłam że jesteś po.. Kurcze ale ta gorączka u Nicol niepokojąca jest, masz pomysł od czego ją tak męczy? A Ty trzymaj się biedaczko..

ja kończę drugie śniadanie i mam plan zaatakować podłogi w domu;-) Pies wystrzyżony, to może dam radę ją też wykąpać.. :-)

reklama
Witam i ja,

Mnie w sumie też obojętne kiedy moje maleństwo się urodzi byleby było już to szybciej niż później - fajnie byłoby gdyby był to styczeń (i ja i moja córa jest ze stycznie) ale jak tak dalej pójdzie to może będzie to luty....

Serca dwa i Ivi -i tylko to trzyma mnie jeszcze , ze juz niedlugo tej meczarni zostalo. co innego zaczyna mnie przerazac jak one oby dwie rozchoruja sie.
Serca dwa nie mam pojecie , mysle ze to jakas infekcja , teraz odsypia wiec jak wstanie i bedzie miala dalej garaczke to ide z nia do lekarza.Tearz zabieram sie za sprzatanie odezwe sie pozniej.

Czesc dziewczyny ! Ja czuje sie calkiem dobrze i czekam na porod. Nie puchne, nie mam skurczy lydek, ani skurczy macicy. Chcialabym urodzic do terminu, ale to nie ode mnie zalezy.. Ogolnie jestem calkiem sprawna, wkladam rajstopy i maluje pazurki bez problemu. Najgorzej meczy mnie ciagle bieganie do toalety, a od wczoraj wlazl mi w biodro jakis bol i jak dluzej spie na jednym boku to zaczyna byc niefajnie. Poza tym jest naprawde niezle jak na ten etap ciazy. Bardzo chcialabym rodzic ze znieczuleniem, ale do szpitala ktory takie oferuje mam ok 1,5 h drogi przy dobrej pogodzie, a zapowiadaja znowu opady sniegu.. ehhh..

Agbar77 - przeczytalam Twoj opis porodu i musze przyznac, ze dawno nic mnie tak nie poruszylo. Przezylas straszne chwile i cale szczescie, ze skonczylo sie wszystko dobrze. Czy lekarze nie powinni przy zlym ulozeniu dziecka zrobic od razu cc, po co tak ryzykowac ? Przeciez obojgu Wam moglo sie cos zlego stac, az strach o tym myslec. Zycze duzo zdrowka !

Witam, my już wkońcu w domku od niedzieli, narazie uczymy się z Mateuszkiem siebie nawzajem. Jak już wszystko ogarne to opiszę poród, pozdrawiam serdecznie i bardzo dziękuję z gratulacje :)

Witam, na szczęście moja gorączka okazała się jednodniowa, niestety nie mam czasu was nadrabiać Mikiemu zaczęły się kolki, cała noc i dzień masowania brzuszka, przykładania ciepłej pieluszki i noszenia na rączkach, teraz zasnął.
Pozdrawiam was wszystkie i mam nadzieję że ta kolka nie potrwa długo i będę mogła was poczytać.Całuski

Czesc dziewczyny ! Ja czuje sie calkiem dobrze i czekam na porod. Nie puchne, nie mam skurczy lydek, ani skurczy macicy. Chcialabym urodzic do terminu, ale to nie ode mnie zalezy.. Ogolnie jestem calkiem sprawna, wkladam rajstopy i maluje pazurki bez problemu. Najgorzej meczy mnie ciagle bieganie do toalety, a od wczoraj wlazl mi w biodro jakis bol i jak dluzej spie na jednym boku to zaczyna byc niefajnie. Poza tym jest naprawde niezle jak na ten etap ciazy. Bardzo chcialabym rodzic ze znieczuleniem, ale do szpitala ktory takie oferuje mam ok 1,5 h drogi przy dobrej pogodzie, a zapowiadaja znowu opady sniegu.. ehhh..

o! witam kogoś z mojej daty :-D
a jak u Ciebie sytuacja "oddolna"? miałaś kontrolę u gin (szyjka, rozwarcie? )
Ja tam wolałabym do naszej daty nie dotrwać,ale za dużo nie mam do gadania i cieszę się ostatnimi dniami kiedy to JA jestem najważniejsza :-D bo już za chwilę najważniejszą osobą mojego życia będzie ten maluszek który teraz mnie namiętnie szturcha od środka;-)

ASIAX - współczuję kolki :-(

agniecha83 - powodzenia w poznawaniu maluszka :-) oj to musi być cudowne uczucie.... :-):-)

cześć po nocnym żarełku grzecznie wróciłam do łóżeczka:sorry2:spałam suuper i mogłabym do tej pory leżeć gdyby nie pies który skutecznie od 8 do 9jęczał mi nad uchem :wściekła/y: i dupa i znów z nim na łąkę zła dzisiaj jestem na wszystko normalnie gryzę ale się hamuję bo co pies winny że siku musi:sorry2: teraz sobie śpi na fotelu i chyba wezmę z niego przykład:sorry2:
do tego jego sierść -czesany, codziennie odkurzamy, a sypie się z niego jak z choinki, no juz naprawdę mam dość tej sierści:wściekła/y:ile można:wściekła/y:w tym domu nigdy nie będzie czysto:wściekła/y::zawstydzona/y:
teściowa mnie wnerwia chociaż wiem, że chce dobrze:wściekła/y:wg niej nie powinniśmy wydawać kasy na pampersy bo to mnóstwo kasy idzie i lepiej kupić tetrowe, namaczać, prać, suszyć, prasować:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo my ku...a nie mamy co robić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja od marca wracam do lekcji w domu i będę czas na pieluchy marnować:wściekła/y:a dziś rano dzwoniła żeby ekologiczne kupić wielorazowe:wściekła/y:bo pampersy szkodzą:wściekła/y:jakoś jej kasy nie szkoda na piećset torebek w tygodniu które walaja się po domu i innych gratów bo ona na graty kasy nie żałuje a mi będzie doradzać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
m dzwonił, żeby gin mi zmienił datę zaświadczenia do bezikowego bo wystawił mi w grudniu, a m usłyszal że nie chcą wypłacać jak jest data późniejsza niż listopad:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no ku...a to ich zasrany obowiązek zgłosiłam się do gina w 5tygodniu a te mendy w urzędach prawa nie mają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jeju sorry że tak się tu wykrzykuję ale wszystko się we mnie zagotowało:-(
ide się chyba przespać:dry:

reklama
Dorciaa - oj hormony działają widzę.. to wkrótce minie! Trzymaj się dzielnie i nie daj się teściowej!!

Dziewczyny jak u was z telefonami od rodziny? Bo ja jak ktoś dzwoni dwa dni pod rząd z pytaniem "jak się czujesz" od razu zastrzegam że nie zapomnę poinformować jak już urodzę a takie telefony mi nie pomagają.. (załatwiłam tak i brata, i ojca i znajomych kilku)... A jak u was sytuacja?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry