reklama

Styczniówki 2010 !!

Wydrukowałam ksiązkę :szok:Matko jak to chwycić :nerd: i czytam, w miedzyczasie zastanawiamy się czy już wprowadzić te zasady czy jednak nie :rofl2: Tymek wyleżał w kołysce moze z pól godziny gapiąc się w karuzelkę ale ponieważ smoczek go wpienia już mu się wszystko przestało podobać. M z nim dyskutuje teraz oczywiście na rękach:-pJa nie wiem czy mogę stosować te zasady jak małemu się długo i wiele razy odbija to jak go położyć i patrzeć jak niespokojny jest..:no::no:
A taka fajna książka.... :-p
No ok... znów go połozyliśmy :tak: Może się uda... ;-)
macy właśnie mnie podliczono... 70zl os osoby plus ciasto około 200 - biorę bo alternatywy nie chce mi się szukac:eek:

reklama
Mój brzdąc juz spi:-D Jak zwykle kąpiel cyc jeden potem drugi i godzina 20,45 Nikodem śpi:-D
Ale chciałam Wam opisać jak mój m dziś rozmawiał z małym .
Mówi do niego tak że w jego życiu będzie jeden facet który nosi Brodę i ubiera się na czerwono.No i inni wołają na niego Mikołaju:-D Ale żeby pamiętał że ten pan przychodzi raz na cztery lata:rofl2::sorry:.I to tylko pod warunkiem że będzie grzeczny:-pPóźniej mi tłumaczył że jak takiemu dziecku się tak mówi to ono uwierzy I nie będzie problemu z wymyślaniem co roku prezentów:-D:-D
Kurcze tak się naśmiałam jak mój m tłumaczył dziecku a Nikodem tak uważnie na niego patrzył:-)Na koniec doszłam do wniosku że faceci do stabilnie emocjonalnych osób nie należą:tak::tak:
Życzę Wam miłej nocki i oby do Was mikołaj przychodził co roku:tak::laugh2:

Ja odciągam ale, żeby koniecznie przestrzegać tego codziennie to nie. Robię to wtedy kiedy mi się przypomni bo tak jak piszesz tyle jest opinii różnych, że ja nie wiem i robię po połowie. Odciągam ale nie zawsze
Ja też odciągam od czasu do czasu ale tylko troszkę:tak:

Jestem załamana:-(:-(:-(:-(

Bartusia wywieziono do szpitala w Gdańsku:-(:-(:-(musiał powrócić do inkubatorka ma coś z serduszkiem nie wiem jeszcze co dokładnie dopiero tam zajmą się dokładniej tym bo w Kościerzynie nie wiedzieli co jest:-(:-(:-(:-(

Siostra jutro jedzie z rana do niego:-(:-(:-(

Prosze pomódlcie się o Bartusia:-(
oby wszystko było dobrze:zawstydzona/y:
Moja mama dzisiaj wyjechała:zawstydzona/y:
Dzieci śpią, a my mamy wolne:-p

Witam wszystkich w słoneczna niedzielę:laugh2:
Moja "gangrenka' budzi się o godzinie 6 codziennie !Więc ja juz po śniadanku:-)Teraz leżą sobie z tatusiem i skaczą po programach:-)

Ale chciałam wam tylko napisac jaka byłam zdziwiona - wchodzę na BB poczytac co tam słychac !A tu nowa szata naszego forum:szok:Normalnie myśle to nie BB.Ale jak się wczytałam odrazu lżej :tak:Tak to moje BB:-):-)
Życze miłego dnia i miłych rodzinnych spacerków!:rofl2::-D

Patrysiu kciuki zaciśnięte, u Jasia również!

no właśnie nowa szata też się zdziwiłam i szczerze wolę tamtą, jakoś tak bardziej przejrzyście a tu mi się wszystko w oczach zlewa...no nic trza sie przyzyczaić!

dziś Jaś spał dłuugasno ale jak się wybudzal to taki ryk że w końcu pomogła niezastąpiona suszarka:tak:

Dzien dobry Dziewczynki,

Patrysia, ja rowniez trzymam kciuki.

Nie podoba mi sie ta szata. A w ogole mnie wnerwilo dzis, bo zapomnialam hasla do BB i 6 razy probwalam sie zalogowac echhhh, a tak otwieralo mi sie zawsze zalogowane. Co za stres. I tez mi sie tak jak Dorci wszystko zlewa. Bardzo nieczytelna jest ta strona:-(
Albo sie czepiam i moze po prostu do tamtej szaty sie przyzwyczailam i juz:)

reklama
witam szsię niedzielnie :)

nie pospałam sobie dzisiaj bo Maluda była pełna wrażeń po wizycie gosci i co chwile mi sie budziła i musiałam kora jej podawać ehhhh ale nawet nie jestem tak bardzo wymęczona :)
teraz Maluda lezakuje z tatą a ja siedze i nadrabiam BB :) a dzisiaj na obiadek do teściów i 80 - te urodziny pradziadka wiec znowu Maluda bnędzie tarmoszona przez wszystkich wrrrryyyy nie lubie tego :crazy:

macy nic jeszcze nie kupiłam bo nic mi się nie podoba - dzisiaj po obiedzie pojedziemy do tesco bo siorka mówiła że fajne sa ubranka teraz z cheroki :) więc jakby co to się odrazu pochwale :)
musze jakiś pajace kupić bo już ma ciasno Amelcia :tak:

nika dobry sposób twój M znalazł na zaoszczędzenie na prezentach hehehehe :-D

heh nie jesteście same dziewczyny mi tez ta poprzednia szata bardziej się podobała - jakoś teraz niefajnie mi isę czyta - ale pewnie kilka dni i już nie będziemy widziały róznicy :)

ale dzisiaj śliczny dzionek - prawdziwa wiosna - szkoda tylko ze ze spacerku nici bo u nas na wśi takie błoto że już za płotem mojego domu bym ugrzęzła wóżkiem i po swoje kolana heh :angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry