Kaja_10
Fanka BB :)
Wydrukowałam ksiązkę
Matko jak to chwycić
i czytam, w miedzyczasie zastanawiamy się czy już wprowadzić te zasady czy jednak nie
Tymek wyleżał w kołysce moze z pól godziny gapiąc się w karuzelkę ale ponieważ smoczek go wpienia już mu się wszystko przestało podobać. M z nim dyskutuje teraz oczywiście na rękach
Ja nie wiem czy mogę stosować te zasady jak małemu się długo i wiele razy odbija to jak go położyć i patrzeć jak niespokojny jest..

A taka fajna książka....
No ok... znów go połozyliśmy
Może się uda... ;-)
macy właśnie mnie podliczono... 70zl os osoby plus ciasto około 200 - biorę bo alternatywy nie chce mi się szukac
Matko jak to chwycić
i czytam, w miedzyczasie zastanawiamy się czy już wprowadzić te zasady czy jednak nie
Tymek wyleżał w kołysce moze z pól godziny gapiąc się w karuzelkę ale ponieważ smoczek go wpienia już mu się wszystko przestało podobać. M z nim dyskutuje teraz oczywiście na rękach
Ja nie wiem czy mogę stosować te zasady jak małemu się długo i wiele razy odbija to jak go położyć i patrzeć jak niespokojny jest..

A taka fajna książka....

No ok... znów go połozyliśmy
Może się uda... ;-)macy właśnie mnie podliczono... 70zl os osoby plus ciasto około 200 - biorę bo alternatywy nie chce mi się szukac

Jak zwykle kąpiel cyc jeden potem drugi i godzina 20,45 Nikodem śpi
.I to tylko pod warunkiem że będzie grzeczny