reklama

Styczniówki 2010 !!

Kaja przy każdej ramce jest taka maleńka strzałeczka w górę (w jej prawym górnym rogu ) ją klikasz i zamykają się te okienka z reklamą wątku lub pojawia się taka większa strzałka w bok i ją klikasz i wszystko znika a forum się rozciąga na całość tylko nie wiem co lepsze czy reklamy czy takie dłuuuugieeee forum ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i Ja

Patrysia ja również dołączam się ze swoją modlitwą.

Mi się podoba nowa odsłona, tylko faktycznie trochę za bardzo rozciągnięte.
A co do spania to i ja wypoczęta jak nigdy nawet już zaliczyłam gorącą kąpiel.
Dziewczynki a gdzie są emotikonki bo nie mogę ich dostrzec nigdzie .

Patrysiu mocno trzymam kciuki za Bartusia :tak: Musi, po prostu musi być wszystko dobrze:tak:

Kurcze jak tu dzisiaj weszłam to myślałam, że fora pomyliłam :sorry: Będę musiała się przyzwyczaić, chociaż poprzednio mi się bardziej podobało :tak:
Ale mi dzisiaj Oliś sajgon w nocy zrobił, od 1 do 4 się darł, bo nie mógł kupy zrobić, jak w końcu zrobił w ciągu minuty cisza jak makiem zasiał, tyle że biedak jeszcze przez sen prawie do 6 szlochał :-(

:no::no::no: Czy ja dobrze trafiłam???:szok: Tragedia kto to wymyślił???
Witajcie kobitki:-) Błagam o ratunek. Dajcie jakąś radę jak uśpić dzidzię:confused2: Od piąku nie śpimy. Padamy na pyski z mężem. Najedzona, przewinięta, brzusio normalnie i co chwilę się dziera. Pośpi 15 minut i znowu się drze. Ponosimy spokój przez chwilę, pobujamy tak samo:eek: Już mi ręce opadają i jestem na skraju padnięcia :szok: Zaczynam mieć problemy z przypomnieniem sobie jak się nazywam. Macie jakieś pomysły???:-(:-(:-(

Witajcie kobitki:-) Błagam o ratunek. Dajcie jakąś radę jak uśpić dzidzię:confused2: Od piąku nie śpimy. Padamy na pyski z mężem. Najedzona, przewinięta, brzusio normalnie i co chwilę się dziera. Pośpi 15 minut i znowu się drze. Ponosimy spokój przez chwilę, pobujamy tak samo:eek: Już mi ręce opadają i jestem na skraju padnięcia :szok: Zaczynam mieć problemy z przypomnieniem sobie jak się nazywam. Macie jakieś pomysły???:-(:-(:-(

U Nas też tak było Mała przez pare dni w ogóle nie spała, okazało się że miała małe odparzenie pod paszką posmarowaliśmy sudocremem i usnęła w mig . Obejrzyj dokładnie wszystkie zakamarki może coś tam jest.

Ja kiedys czytalam ze sa takie dzieci ktore placza do 3 miesiaca zycia bez powodu nawet w niektorych krajach sa spycjalne hotele dla takich rodzicow , by mogli odpoczac a dziecmi opiekuja sie pielegniarki i sa grupy ktore ucza jak postepowac z takimi dziecmi .Mam nadzieje ze twoja mala jednak üplacze z innego powodu , moze kolki , albo rzeczywiscie jakies odparzenie.

reklama
Mozecie mnie zaciupagowac za to, co napisze, ale uwazam, ze nie ma opcji "dzieci placza bez powodu". To jedyny sposob ich komunikacji, tylko my ich nie rozumiemy. Wydaje nam sie, ze jak placza, to tylko dlatego, ze sa glodne albo maja pelna pieluche. A im moze byc smutno, za goraco, za zimno, samotnie albo po prostu moga miec wszystko gdzies, a my skaczemy nad nimi.

Morka, co mi przychodzi do glowy: 1.sprawdz ten tylek, zeby wykluczyc odparzenie 2. zastnow sie, czy nie pociera ucha albo krzyczy, jak ja tam dotykasz - moze ma chore uszko To takie opcje zdrowotne. Jesli Bubu jest zdrowa, moze chodzic o cos innego. Piszesz, ze ja nosicie. Pewnie zasypia na rekach, odkladacie, a ona sie budzi i placze, co? Sprobuj moze troche inaczej - kladz do lozeczka, bierz na rece, jesli placze, ale nie od razu, chwilke przytrzymaj (ale bez przesady), jak sie uspokoi, znowu poloz i tak w kolko. Na razie wywal z pola widzenia karuzele czy cos innego, co moze ja irytowac. Mam nadzieje, ze sie uda. Trzymam kciuki i zycze duzo sil.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry