reklama

Styczniówki 2010 !!

A mi się podoba nowa szata:-) Fakt, wszystko się zlewa i nie wyraźne jest ale myślę, że to dlatego, że przyzwyczaiłam się do tamtej szatki:tak: Zobaczycie, kilka dni i się przyzwyczaicie:tak: U mnie dziś piękna pogoda, dlatego jak tylko Maciu się obudzi to wyruszamy na wiochę w poszukiwaniu mleka bo dziadek mądry nie kupił w mieście bo stwierdził, że jeden karton to mi starczy na jakieś dwa tygodnie:cool: Ja byłam pewna, że mleczko jest a tu lipa... Ciekawe czy znajdę "1" u nas:eek:

Patrysia, trzymam kciukasy mocno za Bartusia:tak:

reklama
Oooo zmiany, zmiany. Witam was dziewczynki, ja tylko na chwilke zyczyc milego dnia i uciekam pod prysznic i jedziemy do miasta. Co do nowej szaty to chyba fajna ale jeszce nie wiem gdzie sa buzki, potem sie rozgladne. Pa

ja tez oczywiscie trzymam kciuki, musi byc dobrze z maluszkiem

Hej dziewczyny. My mamy dzisiaj dzień wizyt, Zaraz idziemy na rodzinny spacer.

A w poniedziałek szykują się zmiany we fryzurce. Przychodzi do mnie koleżanka i robimy metamorfozę. Drastyczną, ale ja to zmienna bywam ;-)

Mnie się też nowa szata podoba :tak:

Patrysiu trzymam kciuki mocno za maluszka

Coś Labamba czuję, że u Was dziś też będzie gorąco!;-):-p
Nic z tego jeszcze tydzień:-p

Patrysiu kciuki zaciśnięte, u Jasia również!

no właśnie nowa szata też się zdziwiłam i szczerze wolę tamtą, jakoś tak bardziej przejrzyście a tu mi się wszystko w oczach zlewa...no nic trza sie przyzyczaić!

dziś Jaś spał dłuugasno ale jak się wybudzal to taki ryk że w końcu pomogła niezastąpiona suszarka:tak:
Mi też się nie podoba, bardziej skomplikowane i musiałam zmienić przeglądarkę bo na tamtej nie umiałam wejść:no:
Dzisiaj będe się wylegiwać, a co:-)

Witam. zazdroszczę wam spacerków bo u nas wieje, nie powiem inaczej bo nie wypada.....;-)
Wczoraj znów miałam gości, miło spędziliśmy czas, pozajmowali się Filipciem, koleżanka uspokoiła mnie co do kaszelku.:tak:mam jeszcze obiad zrobić, ale mi się oczywiście nie chce....co do nowej szty to nie bardzo mi się podoba, ale cóż przywykniemy;-) dziś po kąpieli mam złożyć wizytę koleżance, trzymajcie kciuki, coby się udało:blink:miłej niedzielki życzę:tak:

Patrysiu trzymam kciuki za małego:)

Generalnie kolorystyka, czcionki, jest ok. Nie wiem po co te reklamy innych wątków po prawej to mnie wpienia.
Najgorsze jednak, że każdy post osiąga mega długość. Ja wiem, że mamy suwaczki ale po co taka odległość między nim a tekstem lub jak cytujecie to mega puste od góry i dołu. Trzeba ostro przesuwać aby coś przeczytać.
Na pewno się przyzwyczaimy ale na początek dziwnie.:crazy:

Kaja ja sobie zamknęłam te reklamy tylko wszystko się wydłużyło na całą stronę :-D

Patrysia trzymam kciuki za maluszka musi być dobrze !

Ja sobie dziś pospałam do 11:30 :szok: a mały nadal śpi :-D

Witam popoludniowo,mi tez sie ta nowa szata nie podoba , ale moze sie przyzwyczaje .Dzis sobie pospalam, m zajal sie dziecmi .Wiec super.Co do pogody to, to u nas sloneczko jest , tylko wiatr , ze moze czlowiekowi glowe urwac.Wiec siedzoimy w domku.
Patrysia-trzymam kciuki .

reklama
Kaja ja sobie zamknęłam te reklamy tylko wszystko się wydłużyło na całą stronę :-D

Patrysia trzymam kciuki za maluszka musi być dobrze !

Ja sobie dziś pospałam do 11:30 :szok: a mały nadal śpi :-D

Błagam napisz jak to zrobić ;)
Kurcze .. po co nad cytatem jest tyle wolnego miejsca? Edytuję i mam od samej góry a jak się zapisze to takie luki są.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry