Kaja_10
Fanka BB :)
dormark, macy - ja was widziałam na fotkach, prosze mnie tu nie zagadywać. Figurki macie boskie a ja... sirota... na dodatek z racji zawodu powinnam pierwsza świecić przykładem a ja co...? Moje postanowienie o rzuceniu słodyczy ma dwa dni..
bo to poprzednie się zdeaktualizowało 

Mam doła na ten temat jak stąd GB albo do Szwajcarii - nie wiem gdzie dalej ale dół wielki. Szukam sobie odzienia na chrzest i zakończyłam na obuwiu i torebce - reszta mnie wpienia.
Najbardziej bym się mogła odchudzać od rana do 15.00 - 16.00 codziennie potem moje łaknienie rośnie już nawet nie chodzi o słodycze ale ja się musze z wszystkim pilnować bo jeść mi się ciągle chce.
A poza tym wszystko u mnie ok...
najwaznijesze sie nie dać..

bo to poprzednie się zdeaktualizowało 

Mam doła na ten temat jak stąd GB albo do Szwajcarii - nie wiem gdzie dalej ale dół wielki. Szukam sobie odzienia na chrzest i zakończyłam na obuwiu i torebce - reszta mnie wpienia.

Najbardziej bym się mogła odchudzać od rana do 15.00 - 16.00 codziennie potem moje łaknienie rośnie już nawet nie chodzi o słodycze ale ja się musze z wszystkim pilnować bo jeść mi się ciągle chce.
A poza tym wszystko u mnie ok...
najwaznijesze sie nie dać..
Ostatni spacerek Madzi jednak we wtorek. Tak jak myślałam, najgorszy okazał się powrót do domu, na widok pustego łóżeczka, wózka i zabawek emocje wzięły górę, Ania padła na podłogę i przez 15 minut nikt nie był w stanie Jej uspokoić. Teraz żyje tylko tym, że we wtorek przed pogrzebem jeszcze Madzię zobaczy i ostatni raz ją ucałuje, a co będzie potem to nie wie
i nie obudził się nawet jak mu te resztki wyciągałam
Ile razy dziennie wasze szkraby robią kupkę? Natek robi raz na 1-2 dni i to tak wielką, że w wannie muszę go wykąpać a ciuchy na gotowanie nastawiać 
Wyszły obiadki teściowej ;-)