reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam e-ciotki!;-)

Niestety koło 6 rano charczenie wróciło ale dobrze, że mam inhalatorek i działamy...:tak::tak: Będę mu robić inhalacje regularnie, żeby to paskudztwo na dobre wypędzić! Spałam dwie godzinki, pod oczami wielkie tory a powieki ciężkie jak z ołowiu!:-( Ale damy radę! Kilka cukierków z kofeinką i do przodu... Jednak największego kopa daje uśmieszek Okruszka! Ile w nim siły jest, że ma jeszcze ochotę na gadanie i chichranie...:-D:-D Moje Kochanie Małe!

My też robimy inhalacje - 3 razy dziennie - mała się już przyzwyczaiła i do tego że coś jej dmucha w twarz i do oklepywania - leży spokojnie i daje się maltretować.

U nas porządek dnia niestety zaburzony przez szpital - teraz na nowo patrzę co i jak - sądzę że jeszcze kilka dni nam to zajmie bo teraz chyba odreagowuje szpital i śpi częściej niż przed chorobą. No cóż zobaczymy - nie jest źle...
A ja w przerwach na zabawę z Laurą odgruzowywałam mieszkanie - jeszcze zostały mi jakieś 2-3 prania do zrobienia (ale muszę poczekać bo się inne suszy) kupa prasowania - ale i tak jestem zadowolona bo już nasze mieszkanie zaczyna wyglądać normalnie... szkoda tylko że nie mogę z małą wychodzić na dwór -- muszę jeszcze odczekać co najmniej do piątku a może i cały następny tydzień.

reklama
Witam serdecznie, podczytuje was od rana ale jakoś czasu brak. Miałam gości, potem zakupy, sprzątanko. Tymuś znów spał pieknie 3 godziny na słoneczku a ja sadziłam kwiatki.

bibik - super, że wszystko ok, roxeen- niestety nie znam nikogo w twoim okolicach ale jak tylko się dowiem to napiszę bo mam fajną terapeutkę w Trzciance ale nie wiem czy zna też tę terapię.
yol_a pisz co nakupiłaś, ja tez to przechodze i narazie allegro.pl :-D Pumpkin współczuje fryzjerskich przeżyć moze w PL ci ktoś to naprawi.

Witam:-) No nareszcie mogłam zajrzeć do Was:tak: Mała już nie bawi się w spanie i od rana do wieczora chce mieć towarzystwo:tak:ale taka pogoda że co chwilę lądujemy na spacerku:-) Może się w końcu rozpulchnę:happy2:

Witajcie lalki,
Staś na balkonie w gondoli a ja waruję przy drzwiach balkonowych bo tak się wierci, że co chwila ma czapkę na oczach i muszę mu poprawiać.

P
iękna pogoda - czuć wiosnę !!! Czekam, aż się olszyny przed moim oknem zazielenią. Wtedy to juz z małym bede na balkonie siedziała cały dzień...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
My juz tez po spacerku, pogoda cudo:-)

Asiowo najwazniejsze ze nic powaznego:tak:

bibik masz dwoch przystojniaczkow w domu a z tego co piszesz to nawet trzech;-)

nadineczka skad ja to znam

My juz tez po spacerku, pogoda cudo:-)

Asiowo najwazniejsze ze nic powaznego:tak:

bibik masz dwoch przystojniaczkow w domu a z tego co piszesz to nawet trzech;-)

nadineczka skad ja to znam

ehh wstyd jak cholera wszystkie matki twardzielki tylko ja wyje szkoda gadać a teraz jak przyszłam z nią to z godzinę cycuszka miętoliła w nagrodę .... a ja dalej wyłam bo jej odklejałam plasterki i jak tu dawać oparcie dziecku.

reklama
W mordę!!! W sklepach w rozmiarze słonia z mega cycem:zawstydzona/y: nie ma normalnych bluzek, jak są to babciowe, cycki się mieszczą, a ja wyglądam na oko, tak koło pięćdziesiątki........no to się kurka zdołowałam jasna dooooopa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie wiem co założę na imprezkę, pewnie ciążową bluzkę:frown::frown::frown::sad::sad::sad::eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry