Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kacha wawa -Dormark oby ten Twój gin się mylił co do tej sylwetki ;-)Ja nie chcę wracać do tej sprzed ciąży, bo teraz zdecydowanie mniej ważę
Morka wiesz tak to już jest, że jak już dzieci są na świecie to lista aktywnych mamusiek na BB się zmniejsza. Na grudniówkach 2007 też nas było sporo, a teraz dużo dziewczyn już nie pisze.
Kurcze moje maluchy jeszcze szaleją, litości dla starej matki nie mają ;-):-)
ja tez na swoja nie nazekam , mowie to do dziewczyn z problemami
. 
a cycuś raz na 3h i nawet się więcej nie domaga;-)
morka dobrze radzi - poszuka w second handach - z zagranicy zawsze większe rozmiary mają niż u nas

Będę się wtedy solidaryzowała z Wami, a Wy już szczupaczki będziecie i będziecie się ze słonia nabijały ;-)

brzuch te jeest, ale myślę że a6w to załatwi, podejrzewam, że te dwa kilo po ciąży to cycki właśnie
masz rację chiński chłam co się jeszcze w sklepie kurczy
, może gdzieś faktycznie do soboty dopadnę tuniczkęehh wstyd jak cholera wszystkie matki twardzielki tylko ja wyje szkoda gadać a teraz jak przyszłam z nią to z godzinę cycuszka miętoliła w nagrodę .... a ja dalej wyłam bo jej odklejałam plasterki i jak tu dawać oparcie dziecku.
Pasibrzuch po co chcesz Ją wybudzać? może odpuść jej kąpiel skoro miała taki ciężki dzień.
ciekawe czy 3 raz też by dobrze wyszło może bym się poświęciła i bym pojechała ale nawet nie wiem czy jeszcze tam pracuje ;-)
oglądałam zdjęcia małego w twojej galerii aż się nie chce wierzyć że obrączka na rączkę mu pasowała biedulek :-(
raz jak wyszłam to dopiero ze mnie zeszło napięcie bym padła a ulicy a potem było lepiej ;-)
które zaraz by wybuchły a mały się przyssał i uśmiech pełną buzią a mi sika i sika i w oko dostał i po głowie

już się boję, że dostanę oczopląsu