reklama

Styczniówki 2010 !!

Uduszę mojego chłopa. Wczoraj pobierał kasę z bankomatu z mojej karty, rozumiem, że był zmęczony i jeszcze choróbsko go zbiera, ale kurcze wprowadził 3 razy zły pin i wiadomo, co się stało. Dzwoniłam właśnie do banku, myślałam, że M będzie mógł odebrać kartę, a okazało się, że właściciel musi ją odebrać osobiście i to kurka nie w moim najbliższym banku, tylko będę musiała drałować na drugi koniec miasta. Mam nadzieję, że w poniedziałek pogoda będzie ładna, to chyba zaliczymy spacer do banku.

No to ładnie Cię urządził... zdarza się niestety.

Mam pytanie - czy wasze dzieciaki "podróżują" po łóżku? Moja zaczęła - zawsze znajdę ją albo w poprzek albo w ogóle w jakimś dziwnym miejscu.

reklama
U mnie na ogrodzie 21,6 stopnia, Tymuś śpi w bodziaku i kamizelce cieniutkiej przykryty kocykiem - bosko jest.
A ja chodzę jak z nie powiem czym... już wiem, że moje małe z podstawówki zajęły II miejsce i mają pewny awans do finału wojewodzkiego a teraz właśnie prezentują się gimnazja i nie mogę wyrobić z nerwów.

Emilcia a za co dokładnie sie przyczepili, że karmiłaś piersia???
Szukam w przepisach i nie mogę nigdzie znaleść usawy lub chociażby zapisu ze w Polsce karmienie piersia jest zabronione.:cool:
Mozesz zdradzić coś wiecej?

U mnie na ogrodzie 21,6 stopnia, Tymuś śpi w bodziaku i kamizelce cieniutkiej przykryty kocykiem - bosko jest.
A ja chodzę jak z nie powiem czym... już wiem, że moje małe z podstawówki zajęły II miejsce i mają pewny awans do finału wojewodzkiego a teraz właśnie prezentują się gimnazja i nie mogę wyrobić z nerwów.

No to wielkie brawa!!!!

Kurcze już nie mogę się doczekać aż będę mogla z małą wychodzić

Kaja, gratulacje. Daj znac, jak dziewczynom poszlo! Ale jeszcze raz napiszesz, ze u Was cieplo, to wyjde z siebie!!! :angry:

Gratulacje:-)
U nas tez cieplo,ale wiecej nie powiem bo Macy wyjdzie z siebie hihi...

Gratulacje:-)
U nas tez cieplo,ale wiecej nie powiem bo Macy wyjdzie z siebie hihi...

Kaja, gratulacje!

A Macy może wyjdzie z siebie i stanie obok i wtedy będą dwie :-D

Ja też chyba zaraz tak zrobię, bo Emi w ogóle nie chce dzisiaj spać, zaliczyła dwie drzemki po 15, 20 minut. Ale na spacer nie poszłyśmy, a wtedy zazwyczaj śpi, to może w końcu padnie?

Oh kobitki jestem wykończona od rana sprzątam i okna jeszcze myłam:cool:jutro jeszcze dokończe i za jedzonko się wezme:tak:ech no cóż trzeba na ten chrzest "wylizać"domek i to jedzonko porobić:sorry2:

Poczytałam ale szczerze nie mam siły odpisywać do tego Alanek na ręcach:sorry2:chciałam iść na dwór ale nie da rady:sorry2:musze tu dokończyć co nieco jeszcze a sił brak:baffled:

Buziolki wielkie:-)

reklama
Ja tez dzis w domku ciagle pada a lasnie przed chwila ogladalam pogode i tu na swieta ma byc zimno szczescie , ze jade do wloch.Przy takiej pogodzie to nic jak tylko spac szkoda , ze Mia jest innego zdania.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry