Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No nic młody jeszcze śpi choć chyba zaczyna się gmerać.... boję się dzisiejszego dnia.... Tato trzymał małego przy szczepieniu..... chyba darujemy sobie dziś spacer.....
po co mam mu fundować stres z ubieraniem...a poza tym chyba brzydko jest....a w wychodzicie na spacer po szczepieniu i jeszcze jak taka pogoda?
Bo ja waham się z przewagą na nie......
Dorcia
Dostałam Cerazette.. chyba kilka osób je bierze? Jak się po nich czujecie? Nie przytyłyście? Jak z cerą?
Mnie najbardziej przeraża wizja przytycia od hormonów..i nie wciśnięcia się w suknięno i nie chciałabym,żeby moja cera wyglądała jak u dojrzewającej nastolatki :-( po ślubie już grom z tym.. ale teraz chce wygladac ladnie
![]()
no nic małymi kroczkami brniemy do przodu
myślę że jutro spróbuje już ją do łóżeczka położyć. Myślisz że mogę ją nakarmić w łóżeczku na poduszce? bo kurcze na ostatnim wieczornym karmieniu zawsze zasypia przy butli a nie chce później jej rozbudzać i przenosić do łóżeczka bo na pewno mi nie zaśnie.
żebyście spróbowały chleba mojej babci robi taki prawidziwy na zakwasie i piecze w piecu kaflowym pychota 
mój po 2 godzinach od szczepienia wpadł w histerie i od 14 do 20 płakał bez przerwy z przysypianiem na minutę na rękach
także już z nim nie wyszłam i wyprawa do przychodniu musiała mu wystarczyć 

ale za każdym razem nie ulewa ale jak mu się cofnie to aż chluśnie na odległość czasami aż nosem ulewa
on to chyba z przejedzenia
dopiero co mu się zapisywałyśmy 
poza tym bidna budzi sie po ok godzince od jedzenia bo jej sie cofa...
Goraczki nie ma, apetyt jej wrócił i w ogole jest jak nasza Paulinka
antybiotyk nie jest potrzebny
extra!