Klara M
Fanka BB :)
Kama na spacerze nie miał temperatury, ale w nocy miał...... tylko tak skojarzyłam spacer i szczepienia.... nie wiem .....
Emilcia- nieważne jak będziesz karmić, co mogłaś zrobiłaś, najważniejsze że Adaś najedzony!!!!
Ubawiłam się czytając że te nasze chłopaki wiruski polubiły- nie wiem co o tym myśleć
Pumpkun, ciekawe czy uj nas w PL są takie jednorazowe i sterylne butle, pytanie tylko czy jak już są - ton jakie drogie......
chciałam coś więcej napisać ale C już ma dość kurczaka.... muszę uciekać....
Emilcia- nieważne jak będziesz karmić, co mogłaś zrobiłaś, najważniejsze że Adaś najedzony!!!!
Ubawiłam się czytając że te nasze chłopaki wiruski polubiły- nie wiem co o tym myśleć
Pumpkun, ciekawe czy uj nas w PL są takie jednorazowe i sterylne butle, pytanie tylko czy jak już są - ton jakie drogie......
chciałam coś więcej napisać ale C już ma dość kurczaka.... muszę uciekać....
;-). Da się przeżyć, ale nie zazdroszczę tym, które w domu robią i są przed. wczoraj konałam wieczorem, a Kaja to chyba na odległość wyczuła
. No cóż było 22 osoby...Msza o 11.30 i podczas mszy chrzest. 10 45 zaczęłam ubierać Filipcia,jak już miałam go pakować w kubraczek: kooopa
. Toteż chrzestna dzwoniła spod kościoła gdzie my są
, bo już się bali, że nie do tego kościoła trafili
a w ogóle miało być 5 chrztów a było 2
tamci chyba na innej mszy, ale nie wiem o co biega bo u nas tylko w określone niedziele na określonej mszy.
Filipek był bardzo grzeczny, nawet raz nie zapłakał, podziwiał świat z rączek mamusi, kochana Macy modlił się jednak po cichu...ufff
.
Na USG nie mogli nic wykryć to dawaj RTG ale, że Ksawek nie chciał wypić kontrastu to sonda przez nos do żołądka... Wyłam razem z nim!!! :-
Kazali odstawić i go przegłodzić, żeby zobaczyć co dalej... Decyzja odżywianie dożylne i trzeba założyć wenflon no ale nikt nie był inteligentny w zakładaniu i synek miał rączki i nóżki pokute i w krwiakach!