Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Watpię żeby to było od mleka bo diety nie zmieniałam a mały jakoś wcześniej tak nie reagował.Krostki smarowałam emolium i powoli znikały,dziś pojawiają się znowu i nie mam pojęcia od czego to moze być.Zresztą z tego co wiem to skaza bialkowa swędzi a mały się nie drapie.nie zmieniałam kremów,kosmetyków,proszku itp...

.Przbudził się coprawda około 21.00 ale tak głodny ,że nawet pieluchy nie dał sobie zmienić.I badź tu człowieku mądry i zrób plan dnia
Dziś juz nie wiem co mam robić.Kapać o 15.00?
I pupa z bluzki:-( na moje 90DD z szybkim dostepem do "stołówki" Nikodema, nie ma!!!
Jak piszecie o cenach chrztu to mi się odechciewa. Mam dużą rodzinę.
Jolcia - Ale mam z Ciebie fajnego informatoraJutro spacerek rano tak więc! Dzisiaj tylko godzinka i powrót do domu oczywiście na sygnale
![]()
Jakaś straszna inwazja zahibernowanych psich kup! I babeczek z wózkami. Szok. Zrobiłam koło z osiedla przy aluzyjnej przez tarchomin do wisły a potem ścieżką przez pola do osiedla i spociłam się jak szczur. Jakaś bardzo mądra osoba przejechała traktorem po tej ścieżce i kolein takie, że wózka nie dało się pchać.
Roxeen - Dobrze, że policja była. Czego Ci ludzie dzieci uczą! Poprostu załamka. Ja ich nie lubię a pieniędzy im nigdy nie daję.
Tysołek - Szkoda kurcze belek ale co zrobić? Kiedyś na pewno się uda.
Czechow - To w ciąży miałaś zanik alergii?
Macy - Naprawdę podziwiam wszystkie mamy co z dwoma dzieciaczkami sobie tak super radzą!
Witam dziewczyny.
A odnośnie takiego wycia bez powodu to dziś po tym spacerze jeszcze raz w domu tak mnnie wystraszył.Normalnie bawił się i nagle ryyyyyk...Aż się boję ,że cos mu jest.
Jeszcze nie wysłałam form na paszport bo ciągle czegoś mi brakuję, a wylot do Polski zbliża się wielkimi krokami
Najwyżej pojedziemy bez dzieci

, gdzie ta cholerna wiosna

Dobrze ze torebkę odzyskałaś;-)