Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pasibrzuch- my mielismy po pierwszym szczepieniu, teraz już nie ma.....kiedyś chyba po długim czasie jak to było większe przypadkowo wytarłam ręcznikiem....a lekarka mówiła że jak będzie się mocno zbierać to wacikiem jałowym przetrzeć, ale moja lekarka to nie jakiś tam wielki autorytet....
no nic chwilowo mnie poganiają...
Czechow, a vichy probowalas kiedys? Moja cera tez wrazliwa, ale kremy vichy dobrze toleruje.
tak się robi bo z tego się zrobi blizna po szczep przeciw gruźlicyZauważyłam dzisiaj u małej, że na tej grudce po szczepieniu na ramionku zrobiło jej się coś takiego jak biały syfek. Miała tak któraś?
ja zasuszam plasterkiem leko co jakiś czas nim leciutko przetrę a tak nie powinno się nic z tym robić Nie wiem co jeszcze chciałam napisać...
aha chyba o tych szatach do chrztu... a to nie jest tak, że matka chrzestna kupuje szatkę a ojciec chrzestny świecę?
Z

do tego miałam masę załatwiania i zakupów wiec nogi mi w tyłek wchodzą 
gdzie są takie ceny na naszym Białostockim zadupiu 120-200 zł no w jakiś tam lepszych to pewnie więcej.
skoro nie ma kolek i problemów z brzuszkiem to po co mam ją budzić ( to moja teoria).Klara ja też kupiłam sama świece i szatkę a tradycję znam. Moja siostra z Niemiec to gdzie by miała biegać szukać - sama zaoferowałam chrzestnym, że sam kupię i wybiorę. Tak jak agbar - wolałam nawet :-)
nie odpiszę na więcej bo skupic się nie mogę nie wiem czy to wina pogody czy co bo głowa mi dziś pękado tego miałam masę załatwiania i zakupów wiec nogi mi w tyłek wchodzą
![]()
Macy szczerze może mnie zbesztacie, ale po wieczornym karmieniu jak Mała zasypia jej nie odbekujęskoro nie ma kolek i problemów z brzuszkiem to po co mam ją budzić ( to moja teoria).