Kamiśka :)
Fanka BB :)
Klara nutramigen to jest mleko dla dzieci które są uczulone na białko i mają nietolerancję laktozy i sacharozy więc wątpie, że pediatra Wam by je przepisała a z tego co wiem to jest dostępne tylko na receptę. A jeśli kupki musztardówki to ok najważniejsze żeby były "sezamki" grudki a jeśli troszeczkę wodniste to nic się nie dzieje, dziewczyny pisały że dzieci mają takie wodniste że aż skarpetki ubrudzone i się nie przejmują. Kupki mogą być raz na tydzień, jeśli mały się nie pręży gaziki odchodzą to jest wszystko ok.
Kaja wiem co to za strach, wczoraj Mała zakrztusiła się herbatką kurcze aż łzy w oczach miałam a ona aż bordowa się zrobiła. Ale całe szczęście że i Tymek i Julka cała
E:
Klara hmmm Julka ma skazę robiła czarne kupy na początku kiedy jeszcze karmiłam piersią ale to od tego że musiałam przyjmować dużo żelaza ( silna anemia) pierwszy raz słyszę że czara kupa to objaw skazy, raczej cała buzia w takich czerwonych pryszczykach sucha skóra na policzkach (skorupka) i łuszcząca się skóra za uszami. Skoro po pepti jest poprawa i krostki znikają to to nie jest skaza!!
Kaja wiem co to za strach, wczoraj Mała zakrztusiła się herbatką kurcze aż łzy w oczach miałam a ona aż bordowa się zrobiła. Ale całe szczęście że i Tymek i Julka cała
E:
Klara hmmm Julka ma skazę robiła czarne kupy na początku kiedy jeszcze karmiłam piersią ale to od tego że musiałam przyjmować dużo żelaza ( silna anemia) pierwszy raz słyszę że czara kupa to objaw skazy, raczej cała buzia w takich czerwonych pryszczykach sucha skóra na policzkach (skorupka) i łuszcząca się skóra za uszami. Skoro po pepti jest poprawa i krostki znikają to to nie jest skaza!!
Ostatnia edycja:
skoro nie ma kolek i problemów z brzuszkiem to po co mam ją budzić ( to moja teoria).

No właśnie ja też pierwszy raz nie wiem zupełnie o co chodzi z tym placzem.