reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Możecie polecić jakąś fajną płytkę z piosenkami dla dzieci? Ale takimi do pośpiewania, potańczenia i pobawienia się przy nich.

Kochana jest tego mnóstwo - np. mini mini - tego jest całe mnóstwo, natalia kukulska (płyta z okruszkiem i takimi innymi), polskie radio dzieciom, tik tak - to się sprawdziło u nas

a tu masz linka do empiku - zobacz sobie i może coś znajdziesz empik.com - Wyniki wyszukiwania dla: dla dzieci

reklama
Boże Dziewczyny jakie to cholerne życie jest kruche właśnie dowiedziałam się ze 10 miesięczny dzidziuś znajomej mojej przyjaciółki zmarł dziś w nocy. Spał z Nimi w łóżku i po prostu zapomniał oddychać :-:)-(chyba jednak poważnie rozważę zakup monitora oddechu.

Ja proponuje naszym maluchom do pudełeczka na pamiątkę też w ramach pamiętnika link do forum spisać :-D:-DTo pamiętnik jak nic...
Dziewczyny dziś moj Tymek postanowił więcej z matką przebywać i za nic nie mogę sie zorganizować a chciałam coś w domu porobić. Pakuję też czekoladowe małe jajeczka w serduszka jakie zamówiłam na podziękowania, troszkę poogarniać i chyba jakąś babeczkę upiekę... więc wątek homeopatyczny pod wieczór. :tak:
czechow - teraz powinno ci tam działać na stronie UKS

No teraz to hula :-)

Boże Dziewczyny jakie to cholerne życie jest kruche właśnie dowiedziałam się ze 10 miesięczny dzidziuś znajomej mojej przyjaciółki zmarł dziś w nocy. Spał z Nimi w łóżku i po prostu zapomniał oddychać :-:)-(chyba jednak poważnie rozważę zakup monitora oddechu.

Cholera szczerze współczuję...

Rozmawiałam z babeczką w szpitalu na temat oddychania i śmierci łóżeczkowej - wg niej najbardziej są narażone wcześniaki i chłopcy do 3 miesiąca życia (to oni najczęściej "zapominają" o oddychaniu)

Powiedzcie mi co za sadysta obdarował dzieci skokami rozwojowymi :wściekła/y::wściekła/y: Julka wisiała mi na rękach od 18 dopiero teraz M ją przejął. Nie mam siły patrzeć jak ona jest tak przerażona, jak macha tymi małymi rączkami z bezsilonści. A ja czuję się jeszcze gorzej bo nie mogę jej pomóc. Od godziny 18 nie było chwili żebym nie ryczała. Dziewczyny proszę o jakieś słowa otuchy bo jestem wykończona psychicznie. :-:)-(
Współczuję:-( A u mnie wychodzi na to że moja córka nie przechodzi żadnych skoków rozwojowych:sorry: A jak już to napewno nie tak się objawiają.Nie bardzo wogóle wiem skąd się to bierze, ani moja mama ani babcia o tym nie słyszała:confused2:

Ja proponuje naszym maluchom do pudełeczka na pamiątkę też w ramach pamiętnika link do forum spisać :-D:-DTo pamiętnik jak nic...

Pomysł świetny:-) Tylko jakby to wszystko spisać to by się chyba zebrały cał tomy:tak:

Kaamaa jeny nawet nie mogę czytać takich rzeczy. Ja już jestem na maska przewrażliwona a co dopiero po czymś takim:( Współczuję...
Miłego dzionka :-)

Ostatnia edycja:
JA TAKŻE ŻYCZĘ WSZYSTKIM WESOŁEGO ALLELUJA!!!

kaczuszki005.jpg

Zdrowych,radosnych Świąt Wielkiej Nocy,
suto zastawionych stołów,
dużo wody w poniedziałek,
bogatego zająca i jak najmilszych spotkań
w gronie przyjaciół i rodziny życzy Patrycja z dzieciaczkami!

Wspóczuje i nie wyobrazam siebie w podobnej sytuacji:-(

Ja tez Zyczę Wszystkim Spokojnych Swiat:-)

Witam piątkowo,
Z Maksiem wszystko w porządku, osłuchowo ok, nawet przybrał na wadze 90 gramów w trakcie tego tygodnia.:-) Dzisiaj rano już apetyt wrócił do normy, suuuuupeeeer.

Biegam robić obiadek.

reklama
Witam piątkowo,
Z Maksiem wszystko w porządku, osłuchowo ok, nawet przybrał na wadze 90 gramów w trakcie tego tygodnia.:-) Dzisiaj rano już apetyt wrócił do normy, suuuuupeeeer.

Biegam robić obiadek.

No widzisz a ty się już nakręcałaś.... Jeszcze jeden taki raz a ci prześlę kopniaka :-)

Gratuluje

Do góry