reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
kurczę remont powoli się kończy a ja padam, Jasiowi coś się w bańce poprzestawiało i ciągle na rękach i do tego bujać bo bez tego ryk, a było tak pięknie leżał w wózeczku, mogłam coś porobić a teraz doopa :/ mam nadzieję że syn mój się jednak nawróci:D lece poczytac produkcję póki śpi

Przede wszystkim Kaja wszystkiego naj najwspanialszego w Twoim Dniu ! dużo zdrówka i miłości bo to w zyciunajważniejsze a reszta...sama przyjdzie :-)

kurcze a mi chyba moinitor wysiadł bo mam tylko 4 podstawowe kolory i mega rozdzielczość ze jeden post zajmuje pół monitora hehehe - musze czekacna małża aż wróci z prracy to naprawi :-)

mi Amelka zamiast coraz rzadziej się budzic to budzi sie coraz częściej w nocy - snandard to : kalde ją około 20.00 pierwsza pobudka tak koło 23. potem około 2-3 , potem 5-6 i ostatecznie wstajemy koło 8-9 a były juz czasy ze spała od 20.00 do 2 w nocy a czasem nawet 4 rano ! nie wiem co jej się poprzestawiało - ale mi ise to niezbyt podoba :-)

Roxeen
rany julek jak ty tyle mleczka ściagasz ! niezłą masz ta produkcje ! ja niestety do dojnych matek nie naleze - u mnie kazda kropla na wge złota - kiedys mogłam laktatorem dociągnać na wyjścia a teraz już max 10 ml poleci - wiec jak wychodze to mala pije mieszanke Bebiko :)

hmmm chyba sie niebo przejasnia - czyzby jeszcze słoneczko miało być - fajnie - bo nie mam ochoty w domku siedziec z Maluda cały dzień

3 kawy wypite sloneczko jest wiec zabieram sie za sprzytanie a po obiadku spacerek .Mala co chwila sie budzi zerka na kolyske usmiech i zasypia znow.Kocham na nia patrzec i chyba coraz bardziej ja kocham jesli to mozliwe .Nicle oglada swoje bajki i tak slicznie do mnie sie przytulila i powiedziala kocham Cie rozczulila mnie i sie poplakalam.Czy nie cudownie byc matka.

Heloł,

Zacznę od najważniejszego:
Kaja, Kochana nasza, radości, miłości i zdrowia - nic więcej do szczęścia nie trzeba.;-) Uściski również od Agatki!

Pumpkin, dobrze, ze na nasze morze masz chec. Mam nadzieje, ze Agatka i Polcia beda mialy okazje sie poznac.:tak: Lodami sie nie przejmuj. Jakies przyjemnosci w zyciu miec trzeba.;-)

Paula, babcie do garow zagon i sie nie przejmuj.:tak:

E_milcia, na problemy z zelazem - suszone morele, sok ze swiezych buraczkow i duzo witaminy c - najlepiej w owocach i warzywach. Szpinak jest przereklamowany.

Pasibrzuch, nie przejmuj sie wprowadzaniem nowego jedzonka. Moj synej tez nalezy do wiekszych (zawsze na 97 centylu, a teraz to juz nawet poza siatka centylowa:eek:). Karmilam go sama piersia 5 i pol miesiaca. Potem pediatra powiedziala, ze moge zaczac cos wprowadzac nowego.

Roxeen, a przyniosl maz chociaz te zakupy?:-D 300 ml wyciagnelas?!:szok: Jak Ty to zrobilas? Chyba tez granulki kupie, bo jakis zapas by sie przydal na wyjazd.:cool:

DZIEŃ DOBRY:-)
U nas skoki także w miare spokojniej:tak:pisze w miare bo zdarza się ryk tylko rączki itd:tak:a najlepsze co mi się podoba jak Alanek się śmieje:-Dlub jak na kolanach mam go(tzn leży a nóżki na moim brzuchu)i tak kołysamy się a mama jeszcze głową tik-tak robi smiechu co nie miara:-D

Dziewczyny dziekuję za życzenia! Matko kochana....ten VAT... :szok::-D
Proszę się częstować, tort owocowy, mniej kaloryczny... :-)

Zobacz załącznik 234107
KAJA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ABY MARZENIA SIĘ SPEŁNIŁY!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a miałąm się pytac kobietki bo myślimy za miesiąć po lsubie o jakimś weekendowym wyjezdzie i powiedzcie mi czy Amelka się nadaje na tki wyjazd? np w góry połazić sobie? a ją w nosidełku nosić czy mmając 4 miesiące bedziejeszcze za mała? boje sięj ak podróż przetrwa, ale mamy taką ochote gdzies jechac a nie usmiecha mi się Małej z babcia na 3 dni zostawiać .....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry