Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
witaj Nadineczko, ja dopiero dziś zauważyłam, że tak jak ja jesteś z Legnicy. Ale ze mnie gapa:-) ale lepiej późno niż wcale. Do którego gina chodzisz, bo ja do Jędrzejczyk-musiak.
My gdzieś chyba wyruszymy. Nie wiem czy nad morze na spacer bulwarem nam nie wypędzi :-)
DZIEWCZYNY !! PYTANIE DO WAS !!!
Czy farbujecie wlosy w ciazy ??
Wiecie to chyba jedyna rzec, ktorej moj gin mi zabronil. No, ale.. ja juz wygladam lekko nieestetycznie i MUSZE cos ze soba zrobic. Moze moj gin przesadza, jak to jest u Was ??
Dziewczyny ratunku umrę jak grzybowej nie zjem zaraz
a ja mam wczorajsze gołąbki i sosik grzybowy sobie zrobię, bo KTOŚ mi tu ochoty narobił![]()
DZIEWCZYNY !! PYTANIE DO WAS !!!
Wiecie to chyba jedyna rzec, ktorej moj gin mi zabronil. No, ale.. ja juz wygladam lekko nieestetycznie i MUSZE cos ze soba zrobic. Moze moj gin przesadza, jak to jest u Was ??
śmiało farbuj nic się nie dzieje;-)DZIEWCZYNY !! PYTANIE DO WAS !!!
hehe tak wogóle to ja mam se fajnie z truskawkami bo u mnie z za płotu sąsiedzi dzierżawią pole gdzie mają truskawki i je sprzedaja co tylko M siub do sąsiada i truskaweczka u mnie

coś czuje że tym razem także będe się z nimi zmagać tak jak w pierwszej ciąży do 4.5 miesiąca