reklama

Styczniówki 2010 !!

Cytat:
Napisał nadineczka
a
już wiadomo, że "mamy" najprawdopodobniej córeczkę:biggrin2:

Nadineczka czy to znaczy że 2:0 dla Bab?

nie, my jeszcze nie wiemy w sensie MY tzn ja i mój T., a pisząc "mamy" chodziło mi o dziecko forum jeżeli mogę tak napisać i nikogo nie urażę;-)

dzień doberek u nas grzeje jak cholercia już od rana:cool2:

pół nocy nie przespałam, bo zaraz przyjedzie weterynarz i mi moją kiciulkę zabierze na sterylkę :-(i przywiezie dopiero po południu, a ona jest w 100% domowym kociątkiem i nie wiem jak zniesie wyniesienie z domu jak ona się domofonu boi:-( ale to dla jej dobra tylko jak jej to przetłumaczyć:confused:
mój T. na mnie już wściekły, bo od tygodnia chodzę jak struta przez ten zabieg dzisiaj i się martwię, ale co ja zrobię, że kochusiam wszystkie zwierzątka, a te swoje to okropnie:tak: to co będzie jak będę musiała np. dziecko zostawić w szpitalu, nawet nie chcę myśleć:no:

reklama
Hej kobitki, dawno mnie nie było, ale tak piękna pogoda, że aż grzech w domu siedzieć.
Dziś już od 5 rano jestem na nogach .Zboczone, żeby w sobote tak rano wstawać:-):-):-)
Pisaliście o płciach naszych fasolek. Ja mam wizyte na 17 lipca i już się nie mogę doczekać. Chciałabym dziewczynkę, ale wszyscy dookoła mi mówią, że wyglądam na chłopaka, bo dziewuszka ponoć "wyciąga mamusi urode", a mi jakoś ta ciąża służy. Cera mi się poprawiła, i wogule jakoś tak promienieje. Poza tym to wcinam śledzie, ogórki kiszone, itp. Ale zostawmy przesądy. Najważniejsze żeby było zdrowe.:-D:-D:-D

Witam z rana.
Noc za mną straszna :szok: Julka obudziła się o 3 zaczęła wyć, jeść nie, spać nie, smoczka nie i nie wiadomo o co chodzi. :dry:Później dopiero doszłam do tego, że może znów ją ząbki dopadły i posmarowałam jej dziąsła żelem, ale i tak na spanie to się jej nie zbierało. Wzięłam ją do siebie do łóżka, wywaliłam męża gdzie indziej i dopiero koło 5 zasnęła i o 7 znów to samo. Ledwo na oczy patrzę :dry:

witam!!! nie zaglądałam w tygodniu bo coś z kompem mi sie działo. Ale juz wszystko ok. Wizyte mam na 7 lipca. zaraz lece dokupic jeszcze zaproszen bo mi sie pokonczyly i trzeba je juz dzis koniecznie wszystkie rozwiesc. Czuje się dobrze :-) nie to co początki ciąży ciągle mdłosci słabo mi bylo. Ale najwazniejsze ze juz wszystko ok :-) miłego weekendu stycznioweczki pozdrowionka papapa

Hej kobitki moj zoładek dzisiaj troche odpuscił i nie sciska w koncu:-)Po prawie2 miesiacach lezenia w domciu pierwszy raz jade na wies do tesciowej na powietrzu posiedziec.Z jednej strony sie ciesze ,a z drugiej troche boje:tak:chociaz lekarzvjuz pozwolil troche chodzic:tak:.Wczoraj od tej duchoty i braku swiezego powietrza to mi sie słabo wieczorem zrobiło :baffled:ipostanowiłam pojechac a co.CZy wy tez macie zawroty głowy?:confused:

Czesc Dziewczynki ja własnie wróciłam z usg i wszystko jest w najlepszym porządeczku:rolleyes:, maleństwo ruszało rączką ( a ja sadzę, ze poprostu machało mamusi ):-D, a potem hyc paluszka do buzi, ruszało nózkami, lekarz pokazał mi serduszko, zoładeczek, taki mini malutki nosek , a w pewnym momencie lekarz mówi " o widzi pani teraz na nas patrzy":-):-):-), liczyłam mu nawet paluszki :tak::-D:tak:. Cieszę sie, że jest zdrowe to jest najwazniejsze.
Pozdrawiam i zycze miłego weekendowego odpoczynku, przy pieknej pogodzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry