reklama

Styczniówki 2010 !!

nie wiem juz co robić :wściekła/y::wściekła/y:
ból głowy przeszedł po kawie, ciśnienie bez zmian..
wzięłam prysznic (zimna-ciepła).. ciśnienie bez zmian...
zostalam wymasowana kremem przez męża :cool2:.. ciśnienie bez zmian (chociaż humor lepszy;) )
byłam na spacerze szybkim marszem ok półgodzinnym (pies zdyszany, ja zmęczona)
zmierzyłam zaraz po powrocie ciśnienie i co??
112/48 :wściekła/y:

Ivi ja przy spadkach ciśnienia tez bardzo źle sie czuję,wtedy duzo śpie i dopiero po długim snie wychodze na spacer jak jest chłodniej na dworze, moze spróbój jeszcze pół kawki?;-)

reklama
Ivi, spróbój jeszcze zieloną herbate, ale krótko parzoną, ok. 2 min. Może to pomoże, bo skonczyły mi się pomysły.:szok:
Kieliszeka nie polecam, bo w naszym stanie to zakazane:baffled:
Powodzonka. Ewentualnie "gimnastyka" z mężem w łóżeczku.;-) Jak nie pomoże, to przynajmniej będzie przyjmnie;-);-);-)

Ivi, spróbój jeszcze zieloną herbate, ale krótko parzoną, ok. 2 min. Może to pomoże, bo skonczyły mi się pomysły.:szok:
Kieliszeka nie polecam, bo w naszym stanie to zakazane:baffled:
Powodzonka. Ewentualnie "gimnastyka" z mężem w łóżeczku.;-) Jak nie pomoże, to przynajmniej będzie przyjmnie;-);-);-)

Andziu świetny pomysł z tym baraszkowanie , przyszło mi do głowy ze jezeli to nie pomoże Ivi to moze mała sprzeczka treningowa z mezusiem a nóz pomoze..........:-D

baraszkowanie odpada, niestety mamy zakaz ;-)
w sumie to ja sie czuję bardzo dobrze, mimo tego ciśnienia... bardziej się boję że to dzidzi szkodzi...? Jak myślicie?

A kieliszka wina nie wezmę, nie bójdzie się ;-)

baraszkowanie odpada, niestety mamy zakaz ;-)
w sumie to ja sie czuję bardzo dobrze, mimo tego ciśnienia... bardziej się boję że to dzidzi szkodzi...? Jak myślicie?
A kieliszka wina nie wezmę, nie bójdzie się ;-)

Ivi myśle, ze niskie jest duzo lepsze dla nas niz wysokie , a wiele dziewczyn w ciazy cierpi z powodu niskiego cisnienie najwazniejsze, ze nie mdlejesz albo nie masz mroczków przed oczami, a jak sie obrze czujesz to myslę ze nie powinnaś się zamartwiać, ja mam pozwolone na 2 kawy dziennie tez zawdzieczam to n. cisnieniu ale jak mam sie jej napić to ..................:baffled::baffled::baffled:

ja z uwagi na niskie ciśnienie pozwalałam sobie na kawę z cykorią, bardzo słabą, duuuużą ilością mleka.. dziś nie wystarczyła ;)
no właśnie czuję się bardzo dobrze, pełna energii.. byle tylko dzidziusiowi nie szkodziło to moje ciśnienie :tak:

ja ja Ci zazdroszczę że jesteś już po USG :-Di że imię możecie zacząć wybierać tak na serio.. ehhhh:tak:

ja z uwagi na niskie ciśnienie pozwalałam sobie na kawę z cykorią, bardzo słabą, duuuużą ilością mleka.. dziś nie wystarczyła ;)
no właśnie czuję się bardzo dobrze, pełna energii.. byle tylko dzidziusiowi nie szkodziło to moje ciśnienie :tak:

ja ja Ci zazdroszczę że jesteś już po USG :-Di że imię możecie zacząć wybierać tak na serio.. ehhhh:tak:

Kurcze Ivi sama nie wiem, mam mieszane uczucia, tak wczesnie 12 t.i wogóle lekarz nic nie powiedział, fakt - nie pytałam bo myslałam, ze to za wczesnie na płec, zobaczyłam to tylko na zdjeciu usg w opisie, ale boje sie cieszyc, bo to było najwieksze marzenie mojego zycia - CÓRCIA i tak poprostu by sie spełniło???????????????????????? Ja raczej do szczesciarzy nie nalezę.:baffled:
Ale fakt lekarz bardzo dobry - taka ma opinie i usg 4D.
Mam nadzieje ze na nastepnum usg sie potwierdzi i w miedzy czasie nie pojawi sie ptaszek miedzy nóżkami:-):-):-)

hehe też marzę o córci, ale przy pierwszym dziecku to mi jeszcze obojętne, byle było zdrowe i silne, a ciąża przebiegała bez komplikacji :tak:ale fajnie by było różowe ciuszki kupować i lalki i.... ;-)

reklama
hehe też marzę o córci, ale przy pierwszym dziecku to mi jeszcze obojętne, byle było zdrowe i silne, a ciąża przebiegała bez komplikacji :tak:ale fajnie by było różowe ciuszki kupować i lalki i.... ;-)

Rózowe koszulki, body, sukieneczki ,piękne balerinki i maleńkie fryzurki za jakis czas oczywiscie- ACH......................................:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry