reklama

Styczniówki 2010 !!

Dzieńdoberek
Widzę że przewaga dziewczyn jak na razie :-):-):-)
Ja też maże o dziewczynce:-D... Chłopaka już mam... no ale w tej krainie deszczowców to pewnie się dowiem jako jedna z ostatnich co się urodzi.:sorry2:
Niestety usg będę mieć dopiero po powrocie z Polski czyli w sierpniu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No chyba że pójdę do gina w Polsce:tak:, ale nie znam żadnego w Warszawie :no:(no chyba że gina mojej teściowej). Może Wy kobitki znacie jakiegoś dobrego??

reklama
OSPA-no niestety okazało sie ze moj synek ma ospe narazie pare krostek i pojechalismy z nim zara do lekarza juz jest na lekach,a mnie z nerwow wszystko swędzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:w żłobku było duzo zachorowan na ospe no i masz babo placek nas tez nie omineło,ja na szczęście juz chorowałam na ospę wiec jestem pełna nadzieji ze mnie nie śięgnie ,tak więc dwa tygodnie z synkiem w domu:angry::angry::angry::angry:miło ze z moim skarbem w domu ale mam nadzieje ze nie bedzie bardzo go męczyć ta ospa dosc szybko zareagowalismy więc moze moze bedzie w miare heh

współczuje:sorry2:zdrówka dla synka:tak:

Jak ja pójde na usg to będe miała 15 tc co już na pewno będzie widać czy tam jest siusiak czy nie bo już w 12 tc zaczyna rosnąć co już w takim tygodniu powinno widać jak gin powie że nie ma tam nic tzn.że nie dinda nic to wiadomo że córeczka bo wiadomo że już siusiak nie urośnie bo to by było dziwne że dopiero w 16 tc by miał urosnąć tak więc ja czekam optymistycznie na moje usg :tak:chociaż powie mi na jaki procent płeć:-)

Rózowe koszulki, body, sukieneczki ,piękne balerinki i maleńkie fryzurki za jakis czas oczywiscie- ACH......................................:sorry2:

Wiesz co ja mam córcie i na różowe ciuszki już patrzeć nie mogę - uwierz :-D Z początku miałam szał kupowania wszystkiego co słodkie, różowe i dziewczęce, ale teraz kupuję wszystko co słodkie i w innych kolorach np zieleń albo pomarańcz :-D

Mi teraz to w sumie płeć dziecka jest obojętna. Przy pierwszej ciąży z początku chcieliśmy synka, ale się nie udało. jest dziewuszka i też jesteśmy bardzo szczęśliwi. A teraz to loteria, albo będzie miała siostre, albo braciszka :-)

Dziewczyny a co do płci to nie jest przypadkiem tak, że każdy płód z początku 'wygląda' na dziewczynke, a męskie narządy kształtują się ciut później :confused:

BLACK WIZARD w 12 tc są podobne narządy ale potem każdy ma swój wygląd już widać siusiaka i dość szybko bo to wargi sromowe są bardziej mylne a siusiaka widać:tak:ale ogólnie wszystko rośnie w tym samym tępie:tak:

BLACK WIZARD w 12 tc są podobne narządy ale potem każdy ma swój wygląd już widać siusiaka i dość szybko bo to wargi sromowe są bardziej mylne a siusiaka widać:tak:ale ogólnie wszystko rośnie w tym samym tępie:tak:

Ja i tak się dowiem w 20 tc, bo za 3 tyg mam tylko wizytę kontrolną, a dopiero później USG ;-) , ale co będzie to będzie. Choć nie powiem, już mnie korci żeby wiedzieć :cool2:

Gdybym już miała córecke to pewnie bym chciała synka a że już mam swojego urwiska to teraz kolej na córeczke:tak:hmm wiecie to moje ostatnie planowane dziecko bo jednak ani ten malutki % co do trzeciego jednak zanikł :sorry2:jednak dwójka tylko co kurka bardzo bym chciała zakończyć na parce to jest moje marzenie ach będe się czuła taka spełniona:tak:no ale jak okaże się drugi synuś to tez nie będe płakac bo to i kontakt będą mieli na bank lepszy czy zabawki ciuszki pokój już jest no i wogóle mojego drugiego syneczka bym miała :tak:ZDROWIE NAJWAŻNIEJSZE :tak:

Gdybym już miała córecke to pewnie bym chciała synka a że już mam swojego urwiska to teraz kolej na córeczke:tak:hmm wiecie to moje ostatnie planowane dziecko bo jednak ani ten malutki % co do trzeciego jednak zanikł :sorry2:jednak dwójka tylko co kurka bardzo bym chciała zakończyć na parce to jest moje marzenie ach będe się czuła taka spełniona:tak:no ale jak okaże się drugi synuś to tez nie będe płakac bo to i kontakt będą mieli na bank lepszy czy zabawki ciuszki pokój już jest no i wogóle mojego drugiego syneczka bym miała :tak:ZDROWIE NAJWAŻNIEJSZE :tak:

Pewnie najwazniejsze, zeby było zdrowe, fajnie miec 2 chłopców albo 2 dziewczynki ale to juz sprawa drugorzędna.:happy2:

Nie mogę z siebie dzisiaj :-D:-D
przed chwilą wróciłam z ogródka, znów zmęczona. Wcześniej tańczyłam do moich ulubionych piosenek. Jestem pełna energii... ciśnienie 110/43!!!!:szok::szok:czy ja jeszcze żyję?? :-D:-D:-D

Mi się marzy dwójeczka dzieciaczków jedno po drugim, a trzecie za parę lat ;-)
wersja druga to jedno dzieciątko teraz, a kolejna ciąża to bliźniaki/bliźniaczki płci przeciwnej do pierwszej dzidzi :-D:-D

A co będzie? Życie pokaże:-D

reklama
Nie mogę z siebie dzisiaj :-D:-D
przed chwilą wróciłam z ogródka, znów zmęczona. Wcześniej tańczyłam do moich ulubionych piosenek. Jestem pełna energii... ciśnienie 110/43!!!!:szok::szok:czy ja jeszcze żyję?? :-D:-D:-D
Mi się marzy dwójeczka dzieciaczków jedno po drugim, a trzecie za parę lat ;-)
wersja druga to jedno dzieciątko teraz, a kolejna ciąża to bliźniaki/bliźniaczki płci przeciwnej do pierwszej dzidzi :-D:-D
:-D

Ivi moze zadzwoń do lekarza powiedz jak jest i ze cisnienie spada, moze on cos poradzi a moze poprostu uspokoi.
Co do marzeń - PIEKNE.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry