Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
super że z dzidzią ok i wróciłaś taka radosnaWŁaśnie przeglasam badanie usg i co????????????;-)
pozycja 5 : sex - female!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I mam nadzieję, ze tak zostanieAle narazie to tajemnica.:-);-):-)

;-)
jeszcze nie spała po za domem beze mnie
nie wiem jak ja dam radę
najbardziej się boję trasy by dojechali cali i zdrowi 
super że z dzidzią ok i wróciłaś taka radosna
p.s.. dziewczynka;-)
moje dziecie dziś jedzie na wieś do cioci i rodzinki ze swoją babcią i dziadkiem pierwszy raz co ją puszczam samą już jestem nerwowajeszcze nie spała po za domem beze mnie
nie wiem jak ja dam radę
najbardziej się boję trasy by dojechali cali i zdrowi
![]()

w żłobku było duzo zachorowan na ospe no i masz babo placek nas tez nie omineło,ja na szczęście juz chorowałam na ospę wiec jestem pełna nadzieji ze mnie nie śięgnie ,tak więc dwa tygodnie z synkiem w domu

miło ze z moim skarbem w domu ale mam nadzieje ze nie bedzie bardzo go męczyć ta ospa dosc szybko zareagowalismy więc moze moze bedzie w miare hehEjjjj ja też chce już znać płeć a ginka mi mówi, że dopiero po 20tyg się dowiem, to niesprawiedliwe![]()

teraz sie zastanawiam czy to wogóle mozliwe okreslić płeć w 12-13 tyg?

właśnie sobie robię prawdziwą kawę, i spróbuję się jakoś rozruszać.. nie wiem co mogę jeszcze zrobić, bo leków nie chcę brać 
...faktycznie, rodzimy razem ;-);-);-) ciekawe, czy o tej samej godzinie, ha,ha..:-)andzia76 widze,że nasze Maleństwa chyba "w tym samym wieku"?;-)
chciałam, żeby mąż pojechał z nami, ale nie chciał
więc potem spytał, czy to specjalnie tyle ubran jej kupiłam, a tym samym tyle kasy wydałam...
dobrze, że same pojechałyśmy, bo by nas dziad ograniczał

delikatnie mówiąc zdziwiła się

.. ciśnienie bez zmian (chociaż humor lepszy