reklama

Styczniówki 2010 !!

Dobry wieczór dziewczyny
Melduje się i znikam, bo cały dzień byłyśmy u rodziców i jestem padnięta. Mój M na rybach, miał jechać z samego rana ale zakup robaków, żyłek i czapki z latarką:szok: zabrał im (pojechał z kolegą) pół dnia dojechali na 18 :-D:-D:-D. Rano szykują się na "grubą rybę". Nie wiem tylko jak to piwko wpłynie na wstawanie o 5 rano:-D:-D. póki co na stanie 30 cm. suma :-D:-D
Dobranoc, kolorowych snów ciężarówy

reklama
Widzę, że pierwsza się odzywam w sobotni poranek :-D

Moje dziecko mnie dziś zaskoczyło nie dość że jak weszłam do niej rano to była na brzuchu to jeszcze główkę miała w miejscu nóg :-D Nie wiedziałam, że umie już takie sztuczki :-D

Ja już też nie śpię - mąż mnie budzikami budzi codziennie, a dzis akurat na 8 wychodził do pracy, więc sobie nie pospałam...
Musiałam nadrobić czytanie forum, bo wczoraj pojechaliśmy na zakupy i się wzięłam za przetwory - drzemiki truskawkowe, ogóreczki zrobiłam i tak mi dzionek zleciał. Tak się w kuchnii narobiłam, że padłam wieczorem z bólem kręgosłupa:( A jeszcze się z mężem tak pokłóciłam, że już chciałam go pakować żeby w cholerę dał mi spokój - a wszystko przez to, że wysłałam ciołka do sklepu po cukier i serek homo i nie odebrałam telefonu, bo naczynia myłam i nie słyszałam i sie wściekł, że go niby olałam - ja sobie myślę i kto tu jest w ciąży i ma humory.... zryczałam się przez niego okropnie, ale jako zadośćuczynienie posprzątał calutkie mieszkanko!

Fajnie cięzaróweczki, że juz niektóre znają płeć - ja tez bym chciała, a musze czekac do 20 sierpnia na połówkowe USG, ehhh

Ja już też nie śpię - mąż mnie budzikami budzi codziennie, a dzis akurat na 8 wychodził do pracy, więc sobie nie pospałam...
Musiałam nadrobić czytanie forum, bo wczoraj pojechaliśmy na zakupy i się wzięłam za przetwory - drzemiki truskawkowe, ogóreczki zrobiłam i tak mi dzionek zleciał. Tak się w kuchnii narobiłam, że padłam wieczorem z bólem kręgosłupa:( A jeszcze się z mężem tak pokłóciłam, że już chciałam go pakować żeby w cholerę dał mi spokój - a wszystko przez to, że wysłałam ciołka do sklepu po cukier i serek homo i nie odebrałam telefonu, bo naczynia myłam i nie słyszałam i sie wściekł, że go niby olałam - ja sobie myślę i kto tu jest w ciąży i ma humory.... zryczałam się przez niego okropnie, ale jako zadośćuczynienie posprzątał calutkie mieszkanko!

Fajnie cięzaróweczki, że juz niektóre znają płeć - ja tez bym chciała, a musze czekac do 20 sierpnia na połówkowe USG, ehhh

a ja juz od 5 rano nie śpię, coś mi się dziś poprzestawiało;-)
nie martw się Aga też ostatnio miałam awanturkę i się zryczałam jak głupia tak że rozbolała mnie strasznie glowa a wiadomo proszka nie wezmę więc cierpiałam przez ten ból 2 dni i powiedziałam że więcej przez faceta płakać nie będę bo to potem ja gorzej cierpię;-) ale ja wiem że łatwo się mówi a gorzej jak się wpadnie w szał:-)
ja też już bym chciałam znać płeć:angry: w środę idę na USG ale to dopiero drugie będzie i 13 tc więc wątpię żeby gin coś tam wypatrzył.

o jejku już się uśmiałam z rana;-)

czapeczka z latarką, na prawdę? dorosły facet?
bo telefonu nie odebrałaś? nie wiedział ile cukru w cukrze ma być?

ale mój jest taki sam więc nie to że się śmieję z Waszych:-)

jak ich nie kochać?:-p

Witam wszystkie:-)
BlackWizard przespałaś jeden dzień dzisiaj Niedziela, choć wolałabym, aby rzeczywiście była Sobota:tak:
Paula3 ja też jak byłam mała marzyłam o starszym bracie i jego kolegach:tak:, dlatego cieszę się, że mam pierwszego syna. Z tym "mała" to przesadziłam raczej jak byłam nastolatką:-p
GosiaK23 a Ty kochana nie tęsknij tylko korzystaj:tak: Ja już nie mogę się doczekać jak pojadę do Polski na urlop (niestety tylko taki w tym roku) i wykorzystam moją mame do opieki nad wnusiem:tak: Nawet nie wiecie jakie macie szczęście, że macie babcie tak blisko:zawstydzona/y:
A ja dzisiaj czuję się jak młody Bóg, chyba nareszcie nastąpił oczekiwany 2trymestr:-)
Życzę wam wszystkim miłej Niedzieli

reklama
WITAM SIĘ I JA:-)

Eeee widze że nudna niedziela się szykuje bo M jednak pójdzie coś do warsztatu porobić bo na jutro musi miec gotowe:wściekła/y:ale spanko było ok synek obudził nas po 8 co ok no a potem poprzytulaiśmy się z M w łóżeczku a synek bawił sie już brum brum to skorzystaliśmy:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry