reklama

Styczniówki 2010 !!

a ja chcę mieć na razie jedno, a drugie później i to bardzo później, oj wiem, że zaraz będziecie mówić, że lepiej w zbliżonym wieku itd, bo lepiej się wychowują itd. ale takiego mam plana;-)
gorzej będzie jak się o tym mój T. dowie, bo on to by mógł tylko płodzić swoje dzieciaczki, tak jest za dziećmi:-)

reklama
dzwoniłam na oddział, rozmawiałam z położną, mam się nie martwić ;-)potwierdził wszystko co w necie wyczytalam: że lepiej za niskie niż za wysokie. Za wysokie, to znaczy górnej wartości wyższej niż 140.

A ja dzisiaj tak wogóle jakaś śpiąca jestem nic mi się nie chce:baffled:mój synek zaraz pójdzie spać już widze że te oczka zaraz zamkna się:tak:ach wogóle nudy:baffled:

Ja też czekam aż Julka pójdzie spać i chyba też się wybiorę, bo przez te upały to ciągle bym mogła spać :dry:

Ach no i się nie pochwaliłam. Na jutrzejsze chrzciny mojej bratanicy kupiliśmy ślimaka muzycznego z Fisher Price. Jak mała podrośnie to będzie jak talala ;-)

Hehehehe Nadineczka, ja podobnie jak Ty chciałabym chłopczyka :-) Zresztą w sumie chciałabym mieć 3 synów, jeden już jest to jeszcze tylko dwóch brakuje ;-)
Za to mój Tomek sobie Jessicę ubzdurał i zapowiedział, że nie zakończy reprodukcji dopóki Jessiki nie będzie miał ;-):-D Nie da mu się wytłumaczyć, żeby ewentualnie dla dziewczynki inne imię wybrał, Jessica ma być i koniec kropka ;-):-)

a ja dziś bez dziecka buuu ale tęsknie :sorry2::-(

pogoda u nas lepsza tzn ciut temperatura spadła i nie ma upału :tak:

Ja w sumie też bym chciała teraz chłopca ;-):-D i pierwszego chciałam chłopca ale mi się odmieniło z biegiem ciąży ;-)

draństwo!! wlasnie kończyłam podlewać ogród i kwietniki(podlewałam je łącznie prawie godzinę) i co?? zaczęło padać!! :wściekła/y::-D:-D

reklama
Ja zawsze marzyłam, żeby urodzić syna a po 3,4latach córkę.
Sama mam młodszego brata i nie cierpimy się, więc mam nadzieje,że moje Bobo nie bedzie skazane na podobny los :-D Poza tym starszy brat mógłby przyprowadzać fajnych kolegów do domu, a córcia miałaby w czym wybierać :-D
Teraz troche mi sie odmieniło- zamarzyła mi się mała Laura ;-) Ale dla wszystkich twardo mówię,że to będzie syn, bo wyczytałam,że jak się uprzesz jednej płci, to ci się ta przeciwna urodzi :-D hihi
A jeśli chodzi o USG- zapytam lekarke czy widzi płeć w 99 lub 100%, jeśli tak-niech mówi, jeśli nie-wolę mieć niespodziankę przy porodzie ;-) Nie chciałabym się rozczarować

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry