P
Pająk
Gość
czechow...tez bym wyszła ale....najpierw musze stachac wózek na dół.... a mi sie nie chce... ;-)
e:
właśnie zaczęło lać
e:
właśnie zaczęło lać
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

No mniej więcej wiem:-)
Czechow odparował mózg już wyjaśniła.
Kaja produkuje homopatyczne pieluszki.
Nadineczka poluje na dziki.
Roxeen myśli kim jest.
Patrysia robi hasbendowi masaż pleców
Asiowo pewnie też paruje mózg z tego samego powodu co Czechow
Dorciaa ogląda gołębie
Macy robi depilację pleców męża
Pasibrzuch kupa w trzymie
Kacha reprodukuje
Mam jeszcze resztę usprawiedliwić?:-)

akurat się złożyło że M robiłam wieczorny masaż plecków i nóg
Anka jest bezlitosna, nie śpi od 8 
Gdzieś czytałam, że w tym roku nie być lata
Załamała mnie ta wiadomość.
Zajrzałam na pogodę na najbliższe dni i też szału nie ma. Chłodno, wietrznie i deszczowo:-(

a ja zaraz leze robic ciasto krowka ale zrobie dwa rozne biszkopty jeden zwykly drugi czekoladowy do tego masa budyniowa i masa krowkowa i zaslodze meza jutro na smiercpatrzylam tez podejrzliwie na paczke ciasta francuskiego ktore zalega w lodowce i zastanawiam sie czy robic rogaliki czy ciasteczka z morela....glodna jestem
![]()

No to nasze dzieci użyją, nie dość że urodziły się w zimę stulecia to jeszcze kiepskie lato się szykuje![]()
Dzien dobry!! Niee, dzien zly!!
Zrobcie cos ze mna, bo normalnie wariuje ;(
Mam dosc katarku Adasia, patrzec nie moge tak sie meczy!! Siedzialam i ryczalam razem z nim juz ;( nosek czyszcze, czyszcze i kuzwa tego ani ciut mniej nie ma ;( co mnie cieszy - bez kolorow ta wydzielina jest
Slawek wrocil wczoraj na 2 godziny i teraz wroci dzis ok 16, a jak jutro pojdzie o 7, to wroci o 16 po jutrze!! A ja musze prace pisac i nie mam jak tego robic!!
Najchetniej, to bym sie spac polozyla!!
Ide, bo zly dzien mam!!
(egoistka jestem, Wam nie odpisze, wybaczcie, nie mam sil...)

bez pobudki na jedzonko
Wstaliśmy wciagnal butle, za 1.5 pochłonal jabłko z gruszką i zasnął znowu....az sie mordka cieszya ja zaraz leze robic ciasto krowka ale zrobie dwa rozne biszkopty jeden zwykly drugi czekoladowy do tego masa budyniowa i masa krowkowa i zaslodze meza jutro na smiercpatrzylam tez podejrzliwie na paczke ciasta francuskiego ktore zalega w lodowce i zastanawiam sie czy robic rogaliki czy ciasteczka z morela....glodna jestem
![]()

Dzien dobry!! Niee, dzien zly!!
Zrobcie cos ze mna, bo normalnie wariuje ;(
Mam dosc katarku Adasia, patrzec nie moge tak sie meczy!! Siedzialam i ryczalam razem z nim juz ;( nosek czyszcze, czyszcze i kuzwa tego ani ciut mniej nie ma ;( co mnie cieszy - bez kolorow ta wydzielina jest
Slawek wrocil wczoraj na 2 godziny i teraz wroci dzis ok 16, a jak jutro pojdzie o 7, to wroci o 16 po jutrze!! A ja musze prace pisac i nie mam jak tego robic!!
Najchetniej, to bym sie spac polozyla!!
Ide, bo zly dzien mam!!
(egoistka jestem, Wam nie odpisze, wybaczcie, nie mam sil...)
jak ja ich nienawidze myc a potem wirek muchomorek wstanie i leciemy sie opalac:-)
na szczescie deszcz nas nie złapał, poszłysmy do pobliskiego parku w razie jakby co i mamusia posiedziała na ławeczce, Paulinka pobiegała z gołebiami, a Agatka sie wyspała;-)Zdecydowanie pasuje jej wersja spacerowa wózka!