• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

czechow...tez bym wyszła ale....najpierw musze stachac wózek na dół.... a mi sie nie chce... ;-)

e:
właśnie zaczęło lać

reklama
DZIEŃ DOBRY:-)
Zdrówka dla dzieciaczków i mamusiek:tak:

Starsze pociechy i ich teksty powaliły mnie sa the best:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pogoda do doooopy wiatr niekiedy deszcz beznadzieja:cool:

No mniej więcej wiem:-)
Czechow odparował mózg już wyjaśniła.
Kaja produkuje homopatyczne pieluszki.
Nadineczka poluje na dziki.
Roxeen myśli kim jest.
Patrysia robi hasbendowi masaż pleców
Asiowo pewnie też paruje mózg z tego samego powodu co Czechow
Dorciaa ogląda gołębie
Macy robi depilację pleców męża
Pasibrzuch kupa w trzymie
Kacha reprodukuje
Mam jeszcze resztę usprawiedliwić?:-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-Dakurat się złożyło że M robiłam wieczorny masaż plecków i nóg:-p

Kurcze i taka cisza u DORMARK mam nadzieje ze nic sie nie stało:-(a może neta nie ma...
PUMPKIN też coś mało czy dalej neta nie ma?

Kobitki jak możecie odezwijcie się!

a ja zaraz leze robic ciasto krowka ale zrobie dwa rozne biszkopty jeden zwykly drugi czekoladowy do tego masa budyniowa i masa krowkowa i zaslodze meza jutro na smierc :) patrzylam tez podejrzliwie na paczke ciasta francuskiego ktore zalega w lodowce i zastanawiam sie czy robic rogaliki czy ciasteczka z morela....glodna jestem :)

ale pojechałaś po dietach:-D:-D:-D:-D:-D
ale mi też kurde smaka narobiłaś:-p

No to nasze dzieci użyją, nie dość że urodziły się w zimę stulecia to jeszcze kiepskie lato się szykuje:szok::szok::szok:

zima stulecia i powódź eeeee
coś kurcze pechowo się zebrało

Dzien dobry!! Niee, dzien zly!! :(

Zrobcie cos ze mna, bo normalnie wariuje ;(
Mam dosc katarku Adasia, patrzec nie moge tak sie meczy!! Siedzialam i ryczalam razem z nim juz ;( nosek czyszcze, czyszcze i kuzwa tego ani ciut mniej nie ma ;( co mnie cieszy - bez kolorow ta wydzielina jest :(
Slawek wrocil wczoraj na 2 godziny i teraz wroci dzis ok 16, a jak jutro pojdzie o 7, to wroci o 16 po jutrze!! A ja musze prace pisac i nie mam jak tego robic!!
Najchetniej, to bym sie spac polozyla!!
Ide, bo zly dzien mam!! :(

(egoistka jestem, Wam nie odpisze, wybaczcie, nie mam sil... :()

Mam dosc katarku Adasia, patrzec nie moge tak sie meczy!! Siedzialam i ryczalam razem z nim juz ;( nosek czyszcze, czyszcze i kuzwa tego ani ciut mniej nie ma ;( co mnie cieszy - bez kolorow ta wydzielina jest :(
Slawek wrocil wczoraj na 2 godziny i teraz wroci dzis ok 16, a jak jutro pojdzie o 7, to wroci o 16 po jutrze!! A ja musze prace pisac i nie mam jak tego robic!!

U mnie starsza chora, więc wiem co przeżywasz... Dużo zdrówka dla Adasia!!!

Anka w końcu usnęła, więc uciekam dom ogarnąć :-)

No juz znow naprodukowalyscie ze hej :) Nie jestem w stanie Wam po kolei odpisywac.

Zdrowka chorowitym.

Tez slyszalam, ze lata ma nie byc :wściekła/y:

Zuzka dzisiaj wyjadla cala kaszke z miseczki. Szok! Pojadla i spi :) Zastanawialam sie czy jej jeszcze dorobic bo wkoncu nie wiem czy sie najadla ale skoro zasnela to raczej tak. U nas tez brzydko. Nosz gdzie te slonce??

Nie robcie smakow ciastami bo mam do zrzucenia jeszcze jakies 5 kg (przytylam 28):zawstydzona/y:

Noc przespana jak zwykle- od 21 do 7 :tak: bez pobudki na jedzonko :)

Witam w kolejny słoneczny dzien:-)

Co do spanie to ja dzis w szoku, Olek jadł wcoraj o 23.00 i obudził sie dziś o 6.30 ale zabrałam go do wyrka naszego i spaliśmy do 9.50:szok: Wstaliśmy wciagnal butle, za 1.5 pochłonal jabłko z gruszką i zasnął znowu....az sie mordka cieszy

a ja zaraz leze robic ciasto krowka ale zrobie dwa rozne biszkopty jeden zwykly drugi czekoladowy do tego masa budyniowa i masa krowkowa i zaslodze meza jutro na smierc :) patrzylam tez podejrzliwie na paczke ciasta francuskiego ktore zalega w lodowce i zastanawiam sie czy robic rogaliki czy ciasteczka z morela....glodna jestem :)

Musiałaś ja sie pytam? Muiałas narobic ochoty? o niektorzy nadal sie usiłuja odchudzic:wściekła/y::wściekła/y::-D:-D

Kurcze, zdrowka dla Adasie, mam nadzieje ze sie wkoncu wykuruje

Musze umyc dwa okna łącznie z żaluzjami:no: jak ja ich nienawidze myc a potem wirek muchomorek wstanie i leciemy sie opalac:-)
Milego dnia

reklama
My dzis zaliczyłysmy spacerek:tak: na szczescie deszcz nas nie złapał, poszłysmy do pobliskiego parku w razie jakby co i mamusia posiedziała na ławeczce, Paulinka pobiegała z gołebiami, a Agatka sie wyspała;-)Zdecydowanie pasuje jej wersja spacerowa wózka!

Jutro mamy szczepienie, aż jestem ciekawa ile waży teraz Agatka:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry